Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Εθνικός Νέου Αγιονερίου: Επιστροφή στις νίκες, με Διλμπέρη στον πάγκο του

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας εκτός έδρας με σκορ 2 – 0 επί του Εβρου Σουφλίου και καλό ποδαρικό για τον νέο προπονητή της ομάδας Π.Διλμπέρη.

Σε ένα παιχνίδι όπου δεν υπήρχε αντίπαλος και με ανεβασμένη ψυχολογία ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου πέρασε σαν τρένο από το Σουφλί και παίρνοντας το βαθμολογικό τρίποντο επανήλθε στις επιτυχίες κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ο Μπελίτσας με ωραίο σουτ έδειξε το δρόμο ανοίγοντας το σκορ και ρίχνοντας με το καλησπέρα τους γηπεδούχους στο καναβάτσο.

Και ενώ όλοι θα περίμεναν την αντίδραση των ακριτών του Εβρου ο Κοτσαρίδης με αριστοτεχνική κεφαλιά δεκαπέντε λεπτά αργότερα (17ο λεπτό) διπλασίασε τα τέρματα του Εθνικού γράφοντας το τελικό 2 – 0 όπως εξελίχθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Η γρήγορη αυτή διαμόρφωση του σκορ έδωσε άλλον αέρα στο κιλκισιώτικο συγκρότημα και χωρίς άγχος αντιμετώπισε το παιχνίδι με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ηρεμία κάνοντας φάσεις που όμως δεν απέδωσαν κάτι καλό.

Σε καμιά στιγμή της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι δεν προβλημάτισαν τον Γουναρίδη ο οποίος είχε ένα ήσυχο Κυριακάτικο μεσημέρι και ο διαιτητής Κιγιρτζί (Κομοτηνής) – βοηθοί: Τζιώτζιος Θράκης, Κηλικιώτης Ξάνθης – πέρασε απαρατήρητος αφού δεν είχε κάποιες δύσκολες στιγμές να αντιμετωπίσει.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Μπινόπουλος, Φακίτσας, Πετκίδης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Αντωνιάδης, Ναθαναηλίδης, Μερτίκας, Ευφραιμίδης, Ζάχος.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Π. Διλμπέρης): Γουναρίδης, Μπούζουρας, (46΄ Κιόρτσης), Μαργαρίτης, Λουϊζίδης Χ.,Μιλκούδης, Μητσιός, Γαλάνης, Κοτσαρίδης, Υψηλός (60’ Πιπινίκας),Κουτσάγιας (75΄ Αθανασιάδης), Μπελίτσας.


Τα αποτελέσματαΑπόλλων Καλαμαριάς – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 3-0

Άρης – Καβάλα 3-0

Δόξα Δράμας – ΑΠΕ Λαγκαδά 1-1

Έβρος Σουφλίου – Εθνικός Ν. Αγιονερίου 0-2

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-0

Κοζάνη – Καμπανιακός 4-3

Νέστος Χρυσούπολης – Θύελλα Φιλώτα 3-0

ΠΣ Σέρρες – Εορδαϊκός 0-3 α.α.

Ρεπό ο Ηρακλής Αμπελοκήπων


Η βαθμολογία
1. Αρης 49

2. Νέστος Χρυσούπολης 42

3. Δόξα Δράμας 36

4. Καβάλα 33

5. Απόλλων Καλαμαριάς 30

6. Εορδαϊκός 28

7. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 27

8. Εθνικός Ν. Αγιονερίου 26

9. Καμπανιακός 25

10. ΑΠΕ Λαγκαδά 23

11. Κοζάνη 22

12. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 21

13. Ηρακλής Αμπελοκήπων 21

14. Απόλλων Κρύας Βρύσης 20

15. Θύελλα Φιλώτα 18

16. Έβρος Σουφλίου 11

17. ΠΣ Σέρρες 11


Η επόμενη (21η) αγωνιστική
Απόλλων Κρύας Βρύσης-Καβάλα

Εορδαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ηρακλής Αμπελοκήπων-Άρης

Καμπανιακός-ΠΣ Σέρρες

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Κοζάνη

ΑΠΕ Λαγκαδά-Έβρος Σουφλίου

Θύελλα Φιλώτα-Απόλλων Καλαμαριάς

Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Δράμας

Ρεπό: Εθνικός Αγιονερίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.