Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για την επίθεση αγροτών στον Θ. Παραστατίδη

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα γεγονότα της Παρασκευής 22 του Γενάρη 2016 στο Εργατικό Κέντρο, στην συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ με θέμα το επίδομα παραμεθορίου.

Η μεθοδευμένη και απρόκλητη επίθεση μικρής ομάδας αγροτών στο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς κ. Θεόδωρο Παραστατίδη δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη από το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου της πόλης μας. Προπηλακισμοί, ύβρεις και ακροδεξιές πρακτικές δεν αποτελούν μέρος της λύσης των υπαρκτών αγροτικών προβλημάτων.

Είναι φανερό πλέον, ότι μετά το κάλεσμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σε απευθείας διάλογο με τους αγρότες, οι προθέσεις αυτών που οργάνωσαν και εκτέλεσαν αυτήν την επίθεση δεν έχουν καμία σχέση με τα ζητήματα των αγροτών και τη λύση τους.

Η επιθυμία όσων ονειρεύονται την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να αποτελεί μια μικρή παρένθεση, δεν βρίσκει σύμμαχό της την πλειονότητα του ελληνικού λαού. Φυσικά και τους αγρότες που αντιλαμβάνονται την τεράστια προσπάθεια της κυβέρνησης, να κρατήσει όρθια την κοινωνία και την αγροτιά μέσα στην κρίση.

Καλούμε τους συντοπίτες μας αγρότες να διεκδικήσουν νηφάλια και δημοκρατικά τα αιτήματά τους και να μην επιτρέψουν σε κανένα να καπηλευτεί τον αγώνα τους. 

1 σχόλιο:

  1. Νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ ότι σπείρατε θα θερίσετε ! Μούγκα τώρα και τα περί ακροδεξιών πρακτικών να τα λέγατε όταν γίνονταν τα ίδια και στους άλλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.