Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Κιλκίς: Βοήθησαν 80χρονη σε μετακόμιση και τσίμπησαν τσαντάκι με 8.500 ευρώ

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής χρηματικού ποσού από οικία ηλικιωμένης στο Κιλκίς. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου και ενός 59χρονου για κλοπή, καθώς και ενός ακόμη 28χρονου, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Από την έρευνα προέκυψε ότι, το πρωί της 07-05-2015 ο 25χρονος και ο 59χρονος, βοηθώντας στη μετακόμιση 80χρονης στο Κιλκίς και δίχως να γίνουν αντιληπτοί, αφαίρεσαν ένα τσαντάκι της ηλικιωμένης, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 8.500 ευρώ.

Ακολούθως, το μεσημέρι της επόμενης μέρας, ο 25χρονος μαζί με 28χρονο συγγενή του, πήγαν στην οικία του 59χρονου στο Κιλκίς, όπου ο τελευταίος παρέδωσε στον 28χρονο το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Το τσαντάκι, εντοπίστηκε σε περιοχή του Κιλκίς χωρίς τα αφαιρεθέντα χρήματα και αποδόθηκε στην 80χρονη ιδιοκτήτρια.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.