Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

"Ρόλος" μονάχα για έναν!

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – Α.Ο.Κ. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 90 – 35 
Το «ταξίδι» των αγώνων play-off για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της Καλαθοσφαίρισης ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου της 25 Απριλίου 2015.
Επίδειξη ισχύος από την «αήττητη» (22 νίκες στο κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος) γηπεδούχο ομάδα του ΕΥΑΘΛΟΥ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ όπου έπειτα από εκπληκτική εμφάνιση κατέκτησε την «πρώτη» της νίκη γράφοντας το «1 – 0», με αντίπαλο την ομάδα του Αιγινίου.

Κατάμεστο το κλειστό γυμναστήριο Πολυκάστρου από φίλους της ομάδας αποζημιώθηκαν από το θέαμα που προσέφεραν οι παίχτες της τοπικής ομάδας ανταμείβοντας τους με ένα διαρκές και παρατεταμένο χειροκρότημα καθόλη την διάρκεια του αγώνα.

Η ομάδα του Πολυκάστρου μπήκε «αποφασισμένη» στον αγώνα και πήρε το προβάδισμα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Με οδηγό την πολύ καλή άμυνα (ασφυκτική πίεση σε όλο το γήπεδο, με «φοβερές» αλληλοκαλύψεις μεταξύ των παιχτών) αλλά και τις επιτυχημένες επιθετικές επιλογές της, έχτισε μια «διαφορά» που έδωσε την άνεση στο προπονητικό team να ξεκουράσει τα «ατού» της και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες.

Φιλότιμες οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων να πλησιάσουν στο σκορ, όμως οι απουσίες παιχτών τους κόστισαν στην πορεία της διακύμανσης του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας τελικά το «ευρύ» 90 – 35.

Τελικό σκορ 90 – 35 [ημίχρονο 53 – 25]

Τα δεκάλεπτα : 18 – 14, 35 – 11, 21 – 6 & 16 – 4.

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Παπαδόπουλος Γεώργιος & Ακριτίδης Γεώργιος) : Γκαντίδης Μιχάλης (12 π.), Σιώπκας Δημήτρης (11 π./1 τρίποντο), Ημερίδης Χαράλαμπος (8 π./1 τρίποντο), Κούτουλας Κων/νος (2 π.), Πούλος Παναγιώτης (21 π.), Πολυχρονίδης Τάσος (5 π./1 τρίποντο), Βαρβούτας Στυλ. (15 π./1 τρίποντο), Βακιρλής Δημ. (8 π.), Ζεμπεκίδης Παναγιώτης (6 π.), Καραστογιάννης Ηλ. (2 π.), Κυρήκος Μηνάς (συμμετοχή), Καλογεράκης Γεώργιος (συμμετοχή).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Παπαδόπουλος Θεόφιλος & Μελανίδης Μάριος (Πολύ Καλοί)

2η αγωνιστική της Α’ Φάσης : Α.Ο.Κ. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ– ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (02/05/2015 και Ω/18:00’) Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίνιου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.