Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ντόπιος τελικά ο ποντικός σε χωριό του Κιλκίς

Εξιχνιάστηκαν μετά από συστηματικές έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 3 κλοπές – διαρρήξεις σε καταστήματα σε χωριό του Κιλκίς που έγιναν τον Νοέμβριο του 2014. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπή για κλοπή.
Ειδικότερα όπως προέκυψε ο 26χρονος ενεργώντας τις βραδινές ώρες της 21 προς 22 Νοεμβρίου 2014, παραβίασε με συγκεκριμένη μέθοδο 3 καταστήματα σε χωριό του Κιλκίς, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα η αξία των οποίων ανέρχεται στο ποσό των 1.000 ευρώ περίπου, σύμφωνα με εκτίμηση των παθόντων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.