Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Έβδομη συναυλία της σειράς «ΑΝΑΣΕΣ»: „FAVO“ feat. Sander de Winne.

„FAVO“ feat. Sander de Winne
Συναυλία
09.12.2015, ώρα 21.00
Αίθουσα Συναυλιών της ΚΟΘ «Σόλων Μιχαηλίδης»
Λεωφόρος Νίκης 73, Θεσσαλονίκη
Είσοδος: 10€ και 8€ (μειωμένο) 
Tο Goethe-Institut Thessaloniki και το πολιτιστικό γραφείο United World παρουσιάζουν την έβδομη συναυλία της σειράς «ΑΝΑΣΕΣ»: „FAVO“ feat. Sander de Winne.

Μία γοητευτική συνύπαρξη μπάσου κλαρινέτου, άλτο σαξόφωνου και ανθρώπινης φωνής: μία ανοιχτή προσέγγιση που κινείται μεταξύ τζαζ, κλασσικής μουσικής και έθνικ με έμφαση στη δημιουργικότητα της στιγμής. Η φωνή «χορεύει» με τα δύο πνευστά, δημιουργώντας ένα μαγικό πλέγμα ηχοχρωμάτων. Οι μουσικοί παίζουν δικές τους συνθέσεις, αλλά και κομμάτια των Astor Piazzolla, Beatles, J.S. Bach, Bobby McFerrin, Chick Corea, Pat Metheny, Steve Swallow και άλλων.

Το συγκρότημα FAVO αποτελείται από τους Falk Breitkreuz (Γερμανία) στο μπάσο κλαρινέτο, τον Volker Schlott (Γερμανία) στο άλτο σαξόφωνο. Σ’ αυτό το πρότζεκτ συνεργάζεται με τον Sander de Winne (Βέλγιο) στα φωνητικά.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015, στις 21:00 στην αίθουσα συναυλιών της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης «Σόλων Μιχαηλίδης» (Λεωφόρος Νίκης 73, Θεσσαλονίκη). Είσοδος 10€ και 8€ (μειωμένο). Εισιτήρια προπωλούνται στα εκδοτήρια της Κ.Ο.Θ, Αριστοτέλους & Ερμού, τηλ. 2310 236990.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Κ.Ο.Θ. και με την υποστήριξη της Aegean Airlines, του «Ουζερί Αριστοτέλους», του ξενοδοχείου «Queen Olga», το «Δρόμο του Τσαγιού». Χορηγός επικοινωνίας: ΕΡΤ3, 102FM και FM 95,8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.