Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Η Τόλμη Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF παίδων-κορασίδων

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF παίδων-κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ( ΕΛ.Ο.Τ. ) διεξήχθη στο κλειστό στάδιο Κανήθου Χαλκίδας στις 29-30 Νοεμβρίου 2015.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όσοι προκρίθηκαν από την Βόρεια Ελλάδα ( ΕΤΑΒΕ ) στις 14-15 Νοεμβρίου 2015 και Νότια Ελλάδα ( ΕΤΑΝΕ ) στις 31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου 2015. Οκτώ αθλητές-ριες ανα κατηγορία κιλών από κάθε Ένωση αγωνίστηκαν με ηλικία 2001-2002-2003 και ξεχωριστά 2004. Επανήλθε αυτή η διαδικασία της πρόκρισης για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων στο πανελλήνιο.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και το επίπεδο υψηλό δίνοντας ταυτόχρονα την βεβαίωση για το μέλλον και το ποιοτικό Ολυμπιακό άθλημα Taekwondo.

Οι αναμετρήσεις ήταν σκληρές διότι το μεγαλύτερο ποσοστό στηριζόταν στη μεγάλη εμπειρία που είχαν. Σε τέσσερα τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες, κάσκες, video replay και νέους κανονισμούς διαιτησίας διεξήχθησαν οι αγώνες.

Πρέπει να τονίσουμε και να διευκρινίσουμε ότι το πανελλήνιο πρωτάθλημα γίνεται μια φορά το χρόνο για κάθε κατηγορία ηλικιακή και θεωρείται η κορυφαία εθνική διοργάνωση για την ομοσπονδία.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 5 αθλητές-ριες προκριθέντες:

- Παπουτσής Αθανάσιος γεν. 2003, κατηγορίας -45 κιλά, κατάφερε μετά από δύσκολους αγώνες να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Στην οκτάδα μετά από νίκη ο Ημερίδης Άγγελος γεν. 2004.

Αγωνίστηκαν αλλά δεν κατάφεραν διακριθούν οι:

- Κουτσός Αριστείδης έως 45 κιλά

- Αθανασιάδης Μελέτιος έως 53 κιλά

- Καλφοπούλου Μαρία έως 47 κιλά

Επίσης οι γεννηθέντες το 2001 σαν τελευταία χρονιά παίδων-κορασίδων μοριοδοτούνται για ΑΕΙ-ΤΕΙ εφόσον έχουν διάκριση (μετάλλιο) σύμφωνα με την Γ.Γ. Αθλητισμού.

Συγχαρητήρια έδωσαν στην ομάδα για τη συμμετοχή, προσπάθεια και διάκριση, ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος, Λεμονίδης Μιλτιάδης και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται σε όλη την αγωνιστική σεζόν με υγεία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.