Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Deaf Taekwondo WTF Kyorugi-Poomsae, η "Τόλμη" Κιλκίς

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Deaf Taekwondo WTF Kyorugi-Poomsae ανδρών-γυναικών διεξήχθη στην Αρμενία από 26 έως 30 Οκτωβρίου 2015. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό διότι συμμετείχαν πρωταθλητές-ριες παγκόσμιοι και Ευρώπης ανεβάζοντας το ενδιαφέρον από την ποιότητα των αγώνων.

Όλες οι ομάδες επανδρώθηκαν από τα εθνικά πρωταθλήματα του κάθε κράτους. Στην Ελλάδα από το πανελλήνιο που πραγματοποιήθηκε στις 14-06-2015 Κυριακή, στο κλειστό στάδιο Σταυρούπολης Θεσ/νίκης συγκροτήθηκε η Εθνική ομάδα.

Μέλος της Εθνικής με το χρυσό πανελληνίου είναι η αθλήτρια του Α.Σ. Taekwondo "Η Τόλμη" Κιλκίς Φουλεδάκη Μαρία στην κατηγορία γυναικών + 67 κιλά. Διεκδίκησε με όλες τις δυνάμεις και την πολύχρονη εμπειρία που την στηρίζει φτάνοντας στον τελικό με την πρωταθλήτρια Τουρκίας. Δεν στάθηκε δυνατή η νίκη παρά την προσπάθεια και κατατάχτηκε στην 2η θέση αργυρό μετάλλιο.

Είναι μεγάλη τιμή για την αθλήτρια, τον σύλλογο και την πόλη του Κιλκίς αυτή η μεγάλη διάκριση. Η συνεχής στήριξη των προπονητών του συλλόγου, των γονέων, των παραγόντων της Ομοσπονδίας και των Coach της Εθνικής, Αρετής Αθανασοπούλου ( Ολυμπιονίκης ) και της Μαρίας Καρπαθάκη, υπεύθυνη ομάδας Ελληνικής Αστυνομίας, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Οι θυσίες, η υπερπροσπάθεια, η στέρηση, ο στόχος με τη σωστή υποδομή προπονητικά, με χαρακτήρα και καλή ψυχολογία ανέβασαν τη Μαρία στο βάθρο της Ευρώπης δηλώνει με συγκίνηση ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και νιώθει υπερήφανος. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας με σοβαρότητα και πολύ δουλειά για τις διοργανώσεις που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.