Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ο καλύτερος αγώνας μέχρι σήμερα των κορασίδων του Αίαντα Κιλκίς

Τον καλύτερο έως σήμερα αγώνα της –κατά γενική ομολογία των παρευρισκόμενων – έδωσε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 η ομάδα Πετοσφαίρισης των Κορασίδων του ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ.

Έχοντας απέναντι τη 2η ομάδα στον φετινό πίνακα κατάταξης της ΕΣΠΕΜ, Μ.Α.Σ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, έπαιξε καταπληκτικό Βόλεϊ χαρίζοντας στους φιλάθλους της κερκίδας έναν αγώνα με αμφίρροπο έως τον τελευταίο πόντο αποτέλεσμα, αφού και οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. 


Το σκορ έκλινε υπέρ της ομάδας του Αιγινίου (3-1 σετ: 25-20, 26-24, 19-25, 25-20) Οι αθλήτριες και των δυο ομάδων καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές στην κερκίδα. Πολύ ικανοποιημένοι γονείς, παίκτριες και ο προπονητής, δέχθηκαν τα συγχαρητήρια της νικήτριας ομάδας με την παραδοχή ότι η Κιλκισιώτικη ομάδα έκανε άλματα προόδου από τον πρώτο αγώνα μεταξύ τους, στον 1ο γύρο του Πρωταθλήματος.

Αντίθετα έναν αγώνα πολύ κατώτερο των δυνατοτήτων της έδωσε η ομάδα των Παγκορασίδων του ΑΙΑΝΤΑ στον πρώτο της αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Σ. ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ. Σε ένα μέτριο παιχνίδι όπου η ομάδα του Λιτοχώρου ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος των σετ, ο ΑΙΑΣ κατάφερε την ανατροπή και πήρε το παιχνίδι με σκορ 3-1 σετ. Μόνο στο 4ο σετ έδειξε τη δυναμική του πετυχαίνοντας σκορ 19-4, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον προπονητή της να κάνει πολλές αλλαγές για να δώσει αγωνιστικές εμπειρίες στα πολλά νέα μέλη της ομάδας.

Επόμενος αγώνας της ομάδας Κορασίδων του ΑΙΑΝΤΑ το ερχόμενο ΣΑΒΒΑΤΟ 5/12/2015 στην έδρα της, το ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ στις 14.00, με την ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας. Επίσης την ερχόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 6/12/2015 στον ίδιο χώρο, στις 12.00, θα αγωνιστεί και η ομάδα των Παγκορασίδων του ΑΙΑΝΤΑ με την ομάδα του Μ.Α.Σ.ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ. Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι της πόλης μας να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των ομάδων.

Η σύνθεση των ομάδων:
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11/2015)
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ Μ.Α.Σ.ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ.

1.Κοτίδου Ολυμπία

2.Σαλαμανδράκη Παναγιώτα

3.Εμμανουηλίδου Αναστασία

4.Καντίδου Δέσποινα

5.Ταντσοπούλου Αικατερίνη

6.Ναλπαντίδου Χριστίνα

7. Λαμπριανίδου Θεοδώρα

8. Βουζίνα Ολυμπία

9. Εμμανουηλίδου Κυπαρισσένια

10. Χνιτίδου Δήμητρα


ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11/2015)
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ Α.Σ. ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.

1.Ναλπαντίδου Χριστίνα

2.Εμμανουηλίδου Αναστασία

3. Ταντσοπούλου Αικατερίνη

4.Παπαδοπούλου Σοφία

5.Καντίδου Δέσποινα

6. Κώστογλου Σοφία

7. Παπαδοπούλου Θωμαή

8. Κώστογλου Σταυρούλα

9. Λαμπριανίδου Αικατερίνη

10.Εμμανουηλίδου Κυπαρισσένια

11. Συγγουρίδου Μαρία

12. Σιδηροπούλου Ματθίλδη

13.Παχνή Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.