Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ήττα για τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού

Μετά από πέντε αγωνιστικές που κρατούσε το αήττητο, η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού ηττήθηκε με 1-0 στο Σταυροχώρι από την Ξηρόβρυση. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, με τον δυνατό αέρα, σε ένα κλίμα που οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές δεν έχουν μάθει, ακόμη, να αγωνίζονται και να ξέρουν πώς να σταθούν, ευνόησε τον ΠΟΞ.

Όλα θα μπορούσαν βέβαια να είναι διαφορετικά όταν στο 3’ ο Νίκος Κελεσίδης από κοντά έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι. Δευτερόλεπτα αργότερα οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί και έπειτα από φάση διαρκείας ο Αγτζίδης άνοιξε το σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους παίκτες του Γιώργου Πελίδη, με τον Κελεσίδη να έχει άλλες δύο μεγάλες φάσεις για να σημειώσει τέρμα.

Στην επανάληψη, ο τερματοφύλακας Χατσικίδης πραγματοποίησε δύο σπουδαίες επεμβάσεις και κράτησε την ομάδα στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χατσικίδης, Σέχου (30’ Τσακαλοφίδης), Κ. Τσακιρίδης, Μόνης, Η. Κουραλίδης, Γ. Κουραλίδης (36’ Μασμανίδης), Φιλιππίδης, Κελεσίδης, Π. Ζαμανόπουλος, Ιωσηφίδης, Φανίδης (50’ Χ. Ζαμανόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.