Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Πέρασε δύσκολα από το Κοιλάδι ο Αλέξανδρος Κιλκίς με 1-2

Δύσκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ 1-2 κέρδισε εκτός έδρας ο Αλέξανδρος Κιλκίς τον Ηρακλή Κοιλαδίου και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΚιλκίς.
Ο αγώνας ξεκίνησε με το δεξί για τον Αλέξανδρο όπου μετά από ατομική ενέργεια του Ντουντούκη από δεξιά πλάσαρε στον Φυλακτάκη στη μικρή περιοχή και αυτός έκανε το 0-1 στο 7’.Στο β’ μέρος και στο 8’ ο Ντουντούκης μετά από σέντρα και με ωραίο κοντρόλ και σουτ στην κίνηση έγραψε το 0-2. 

Οι γηπεδούχοι μετά το 0-2 πίεσαν και μείωσαν με τον Τζομπαζίδη σε 1-2 και αφού χάθηκαν εκατέρωθεν αρκετές ευκαιρίες για αλλάξει το σκορ ,αυτό έμεινε τελικά στο 1-2. Δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο από τον Αλέξανδρο που ήταν νευρικός και άστοχος στις τελικές του προσπάθειες, απέναντι σε μια πολύ καλή και αθλητική ομάδα. Το μόνο που κρατά ο Αλέξανδρος από το παιχνίδι αυτό είναι η νίκη που τον πέρασε πρώτο στην βαθμολογία, μετά και την 5η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Στο προπαιδικό πρωτάθλημα που άρχισε το Σάββατο στο Πολύκαστρο ο Αλέξανδρος Κιλκίς, που συμμετέχει με 2 προπαιδικά τμήματα έχασε στο ένα από τον Κιλκισιακό με 1-0 και στο άλλο κέρδισε με 4-2 τον Ευρωπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου