Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ενισχύεται ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου με Σταύρο Γκέρτσο και Νίκο Μπελίτσα

Με την προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας δύο ακόμη πολύ ικανών ποδοσφαιριστών συνεχίζεται η ενίσχυση του Εθνικού Ν. Αγιονερίου. Πιο συγκεκριμένα τη φανέλα του Εθνικού θα φορούν πλέον ο Σταύρος Γκέρτσος και ο Νίκος Μπελίτσας μετά την επίτευξη συμφωνίας με τους διοικούντες της ομάδας εκπροσώπου του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΚΕΡΤΣΟΣ
Ο 31χρονος υψηλόσωμος σέντερ φορ Σ.Γκέρτσος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Εθνικό (λόγοι οικονομικοί δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της μεταγραφής του στον Κιλκισιακό) μετά και τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Γ. Γεωργιάδη ο οποίος θα έχει ένα ακόμη πολύτιμο "εργαλείο" στα χέρια του ενόψει της "μάχης" του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Γκέρτσος με μακρά θητεία στις εθνικές κατηγορίες και πλούσιο παλμαρέ αποτελεί πολύ σημαντική προσθήκη στον επιθετικό τομέα για τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου και πέραν των άλλων και ο χαρακτήρας του προσδίδει περισσότερο με την ένταξη του στις τάξεις της ομάδας.

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΙΤΣΑΣ
Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος Μπελίτσας είναι η δεύτερη προσθήκη για τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου.

Ο Μπελίτσας είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από την ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος όμως επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και αποκτήθηκε αμέσως από τους "ανθρώπους" του Εθνικού οι οποίοι γνωρίζουν πλήρως την "εικόνα" του ποδοσφαιριστή.

Αποτελεί επιλογή πρώτης γραμμής καθώς η καλή ποδοσφαιρική του κατάρτιση και η ταχύτητα τον καθιστά ως ακόμη μια αξιόπιστη λύση για τον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Ωστόσο η ενίσχυση των τελευταίων ωρών για τον Εθνικό θα συνεχισθεί καθώς βρίσκονται εν εξελίξει τούτη την ώρα διαπραγματεύσεις με ποδοσφαριστή από το ΄΄πάνω ράφι΄΄ όπως συνηθίζεται να λέγεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Με τις κινήσεις αυτές οι διοικούντες τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου προσπαθούν να εξευμενίσουν την κακοτυχία που έχει βρει την ομάδα με τους τραυματισμούς που της στερούν τις υπηρεσίες πολύτιμων παικτών όπως των Παλιάτσιου, Γαλάνη, Καλαϊτζίδη.

Για τον Παλιάτσιο οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για 4 εβδομάδες αποθεραπείας και άρα απουσίας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, για τον νεαρό επιθετικό Γιάννη Καλαϊτζίδη τον πλέον άτυχο οι γιατροί μιλούν (μετά την επέμβαση χιαστών στην οποία υπεβλήθη) για πλήρη απουσία από την ενεργό δράση καθώς 6 μήνες ουσιαστικώς είναι μεγάλος χρόνος και τέλος γα τον Γαλάνη οι απόψεις παρατείνουν την απουσία του πολύτιμου μέσου για 2-3 εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.