Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Που να 'ξεραν! Συζήτηση για το μνημόνιο σε καφενείο στο Λεβεντοχώρι Κιλκίς την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

2 σχόλια:

  1. Οι χωριανοί του καφενείου τελικά συμφώνησαν, γιατί όλοι λίγο πολύ έλεγαν τα ίδια πράγματα με διαφορετικό τρόπο και όπως αναμενόταν συμφώνησαν. Αυτός ο μικρόκοσμος από το Λεβεντοχώρι νομίζω ότι αντιπροσωπεύει λίγο πολύ το μακρόκοσμο όλης της Ελλάδος που βρίσκεται σε συνεχή αναβρασμό για τα τεκταινόμενα. Μου έκανε εντύπωση ότι τελικά τοποθετήθηκαν όλοι οι συνδαιτυμόνες του καφενείου έστω και αν το επίκεντρο της συζήτησης ήταν κυρίως το οικονομικό. Έστω και έτσι όμως μπράβο τους, γιατί διαφαίνεται στον ορίζοντα επιτέλους να ανατέλλει μια καινούργια μέρα για την Ελλάδα μας που την εμπιστευτήκαμε μέχρι τώρα στις οικογένειες, τα τζάκια, τις παρέες, τους κολλητούς στα ίδια και στα ίδια πάντα άτομα. Κουραστήκαμε να επαναλαμβάνεται το ίδιο και το ίδιο πάντα σκηνικό, δηλαδή ο πολιτικός να εξαπατά τον πολίτη (άλλα να υπόσχεται προεκλογικά και εντελώς τα αντίθετα να πράττει αφού πάρει την λαϊκή εντολή) , να διαπλέκεται και να εμπλέκεται σε οικονομικά σκάνδαλα χωρίς να τιμωρείται, να ψεύδεται, να ξεπουλά τον πλούτο της χώρας, να παραχαράζει και να παραπιεί την ιστορία μας. Άραγε το καφενείο θα είναι έτοιμο, όταν χρειαστεί, να τους τιμωρήσει και να το αλλάξει αυτό?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουραστήκαμε να επαναλαμβάνεται το ίδιο και το ίδιο πάντα σκηνικό, δηλαδή ο πολιτικός να εξαπατά τον πολίτη (άλλα να υπόσχεται προεκλογικά και εντελώς τα αντίθετα να πράττει αφού πάρει την λαϊκή εντολή) , να διαπλέκεται και να εμπλέκεται σε οικονομικά σκάνδαλα χωρίς να τιμωρείται, να ψεύδεται, να ξεπουλά τον πλούτο της χώρας, να παραχαράζει και να παραπιεί την ιστορία μας. Άραγε το καφενείο θα είναι έτοιμο, όταν χρειαστεί, να τους τιμωρήσει και να το αλλάξει αυτό?.
    Tasos1964greece

    Έστω και έτσι όμως μπράβο τους, γιατί διαφαίνεται στον ορίζοντα επιτέλους να ανατέλλει μια καινούργια μέρα για την Ελλάδα μας που την εμπιστευτήκαμε μέχρι τώρα στις οικογένειες, τα τζάκια, τις παρέες, τους κολλητούς στα ίδια και στα ίδια πάντα άτομα.
    Tasos1964greece

    Οι χωριανοί του καφενείου τελικά συμφώνησαν, γιατί όλοι λίγο πολύ έλεγαν τα ίδια πράγματα με διαφορετικό τρόπο και όπως αναμενόταν συμφώνησαν. Αυτός ο μικρόκοσμος από το Λεβεντοχώρι νομίζω ότι αντιπροσωπεύει λίγο πολύ το μακρόκοσμο όλης της Ελλάδος που βρίσκεται σε συνεχή αναβρασμό για τα τεκταινόμενα. Μου έκανε εντύπωση ότι τελικά τοποθετήθηκαν όλοι οι συνδαιτυμόνες του καφενείου έστω και αν το επίκεντρο της συζήτησης ήταν κυρίως το οικονομικό.
    Tasos1964greece

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.