Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΙΛΚΙΣ

Σε κλίμα συνεργασίας εκτυλίχθηκε η συνάντηση της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από πρόσκληση των ιθυνόντων της ΠΑΕ.

Την Ακαδημία εκπροσώπησε ο Τεχνικός Διευθυντής της Μιχάλης Αναστασιάδης ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ παρέστησαν οι κ.κ. ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος ως Επικεφαλής του Προγράμματος του Δικτύου Ακαδημιών, o Κυριάκος Αλεξανδρίδης παλαίμαχος άσος και νυν υπεύθυνος του Δικτύου, ο Βασίλης Μήττας, Τεχνικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής, , ενώ το τμήμα scouting (Ανίχνευσης Ταλέντων) εκπροσωπήθηκε από τους επίσης παλαίμαχους άσους Κώστα Λαγωνίδη και Κώστα Μαλιούφα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε ένας σύντομος απολογισμός του Προγράμματος Δικτύου Ακαδημιών για τη χρονιά που πέρασε και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τον Προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν :

· Το Ενιαίο Πλάνο και τον Ετήσιο Σχεδιασμό Προπονητικού Προγράμματος.

· Τη συμμετοχή στα τουρνουά και Camps του ΠΑΟΚ.

· Τη διοργάνωση Ημερίδων σε θέματα Διατροφής, Ψυχολογικής Υποστήριξης Αθλουμένων κ.ά.

· Την ανίχνευση και προώθηση Ταλέντων.

Επισημάνθηκε ότι ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αποτελεί μια από τις πολυπληθέστερες και ποιοτικότερες Ακαδημίες του Δικτύου Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και έχει διοχετεύσει ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές της στα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εκδήλωσαν την βούληση και την πεποίθησή τους για μια πιο στενή και εποικοδομητική συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου