Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

"Μην το παίρνεις αψήφιστα"

Γράφει ο Αθανάσιος Τατάρογλου
Πρόεδρος Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Όσα ζήσαμε το τελευταίο εξάμηνο αποτελούν εκτός από γεγονότα και επιχειρήματα που αποδεικνύουν την άγνοια των ανθρώπων της «Πρώτης φοράς αριστεράς» να κυβερνήσουν. Όλα όσα λένε σε αυτή τη προεκλογική περίοδο όσα στελέχη παρέμειναν στο ΣΥΡΙΖΑ, περιμένοντας από τον Αλέξη να συνασπίσει και να δημιουργήσει τη μεγάλη κεντροαριστερά του πράσινου ήλιου, δείχνουν ότι συνεχίζουν να φέρονται ανώριμα, ότι έχουν ένδεια επιχειρημάτων και ότι δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στη διακυβέρνηση της χώρα μας.
Με σύνθημα «Ξεμπερδεύουμε με το παλιό» κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα τους Έλληνες ψηφοφόρους, για τρίτη φορά μέσα σε 8 μήνες, καθώς έχοντας στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις τάξεις του, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δε θέλει να ξεμπερδέψει με το παλιό αλλά θέλει να το αναγεννήσει. Μετά το «Η ελπίδα έρχεται» των εκλογών του Ιανουαρίου το καλύτερο σύνθημα που θα μπορούσε να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».

Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μια σταθερή κυβέρνηση συνεργασίας, μια εθνική Ελλάδος που θα κάνει μεταρρυθμίσεις και θα πάρει δύσκολες αποφάσεις πάντα με γνώμονα το συμφέρον του λαού και την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Κάτι που ακούμε συχνά σε αυτή τη προεκλογική περίοδο είναι ότι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία είναι ίδιοι και αυτοί φταίνε για τη κατάντια της χώρας. Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο ψέμα καθώς από το ’81 και μετά η δεξιά παράταξη δεν έχει κυβερνήσει ούτε μια ολόκληρη τετραετία.

Επίσης στη μετά μνημονίων εποχή η Νέα Δημοκρατία σε καμία προεκλογική περίοδο δεν κορόιδεψε τον Ελληνικό λαό. Αυτό που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου με το «Λεφτά υπάρχουν» στις εκλογές του 2009 και αυτό που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας με το «Θα καταργήσω τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο» στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 δεν το έκανε η Νέα Δημοκρατία το 2012 όταν ο Ελληνικός λαός ψήφισε και την εξέλεξε πρώτη δύναμη γνωρίζοντας ότι θα εφαρμόσει το δεύτερο μνημόνιο.

Ας αναλογιστούμε ποιες στιγμές ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας η Νέα Δημοκρατία. Με όλα τα λάθη που έχει κάνει. Ας αναλογιστούμε ποιος μας εγγυάται σταθερή κυβέρνηση συνεργασίας. Ας αναλογιστούμε τι θα γίνει αν δημιουργηθεί συγκυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ και το κίνημα των 53 βουλευτών, που έχουν δηλώσει ότι διαφωνούν με πολλά μέτρα, τα καταψηφίσουν αν δεν βρεθούν ισοδύναμα. Ας αποφασίσουμε με γνώμονα το καλύτερο για το μέλλον των νέων.

Ας ψηφίσουμε θετικά αυτόν που θέλουμε να κυβερνήσει και όχι τιμωρητικά σε κινήματα αντίδρασης που στη πορεία έγιναν συστημικά, όπως τα ίδια δηλώνουν, ούτε σε ανθρώπους που παρουσιάζονται ως το νέο ενώ 30 χρόνια τώρα δεν τους ψήφιζε κανείς. Ας πάρουμε στα σοβαρά τη ψήφο μας και την Κυριακή στη κάλπη να θυμόμαστε ένα πράγμα, ότι μας κυβερνούν αυτοί που μας αξίζουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.