Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Η επιβίωση του Ελληνικού εμπορίου λέει ΟΧΙ στην συστηματική εκκαθάρισή του

Δελτίο τύπου ΑΝΕΛ 
Μετά από 6 ολόκληρα χρόνια αργού θανάτου των μικρομεσαίων εμπόρων και ελευθέρων επαγγελματιών επιλέγουμε άμεσο ξεκαθάρισμα και εθνική ανασυγκρότηση τώρα!
Λέμε ΟΧΙ στον σίγουρο θάνατο που μας επιβάλλουν

Αφού μας πήραν αιφνιδιαστικά την πελατεία, το τραπεζικό μας σύστημα και την αξιοπιστία των εμπόρων, αποφάσισαν ότι το ελληνικό εμπόριο θα πρέπει να είναι η μεγάλη παράπλευρη απώλεια της οικονομικής κρίσης που σχεδίασε το ιερατείο του Βερολίνου και των Βρυξελλών.
Ζητάμε το άμεσο πάγωμα όλων των υποχρεώσεων των επιχειρήσεων σε Δημόσιο και Τράπεζες μέχρι 31/7/2015.

Ζητάμε όλες οι νομοθετημένες ρυθμίσεις των 100 δόσεων στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία να παραταθούν οριστικά μέχρι 30/9/2015.

Η αγορά, εργοδότες και εργαζόμενοι, πληρώνουν το μεγαλύτερο μέρος αυτής της κρίσης. Όλοι πληγωμένοι ψυχικά, ηθικά και εξοντωμένοι οικονομικά αγωνίζονται να κρατήσουν τα μαγαζιά τους ανοικτά.

Είναι χρέος της πολιτείας να στηρίξει την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας, είναι υποχρέωση όλων μας να κρατήσουμε το Ελληνικό εμπόριο ζωντανό!

Αγοράζουμε Ελληνικά Προιόντα από Ελληνικές Επιχειρήσεις, σε ΕΥΡΩ!

Στον εκβιαστικό πόλεμο των τοκογλύφων δανειστών λέμε ΟΧΙ και κρατάμε την σημαία μας ψηλά μέχρι το τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.