Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Σεμινάρια επιμόρφωσης για την ορθή χρήση φυτοφαρμάκων

Υπογράφει η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με την διεξαγωγή (διενέργεια) της εξεταστικής διαδικασίας το επιμορφωτικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο εκπαίδευσης, στο σπίτι του Πόντου στο Πολύκαστρο, υπό την αιγίδα της «ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΚΙΛΚΙΣ» σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα την ορθή χρήση φυτοφαρμάκων.
Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ οργανώνει σεμινάρια επιμόρφωσης με επιτυχία και με την εμπειρία της αποδίδει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε αντικείμενο και διδασκόμενο κοινό.


Στο σεμινάριο αυτό συμμετείχαν μέλη της ομάδας διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης, όπου παρακολούθησαν τα μαθήματα και εξετάστηκαν με επιτυχή αποτέλεσμα στην ενότητα.

Συγχαίρουμε την επιμορφωτική του Κιλκίς για την επαγγελματικότητά της για την παρουσία της και για την μεγάλη επιτυχία με βάση τα αποτελέσματα των εξεταζομένων. Από 26 Νοεμβρίου 2015 η πώληση γεωργικών φαρμάκων εγκεκριμένων για επαγγελματική χρήση περιορίζεται στα πρόσωπα που διαθέτουν το πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

Από την ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης εκφράζουμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ και ευχές για την επιτυχημένη συνέχεια της προσπάθειάς σας στο χώρο της Επιμόρφωσης.

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ είναι φορέας κατάρτισης και εξεταστικό κέντρο εγκεκριμένο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με πιστοποιημένες δομές και στο Δήμο Κιλκίς και στο Δήμο Παιονίας.

Πληροφορίες:
Κιλκίς: Δοϊράνης 56, Τηλ/Fax : 23410 28705 – 29690, 23411 02185

Πολύκαστρο: Εθν. Αμύνης 37 (Ακρίτες Πόντου), Τηλ : 23430 97340

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.