Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ψωμιάδης: "Ήρθε η ώρα του Καραμανλή"

Σχολιάζοντας την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Έχω δηλώσει επανειλημμένα πως το πολιτικό κεφάλαιο του Κώστα Καραμανλή δεν έχει κλείσει ακόμη.
Η μεγάλη απήχηση της δημόσιας παρέμβασης του στον ελληνικό λαό αποδεικνύει πως ο πρώην πρωθυπουργός διατηρεί ακέραιες τις δυνάμεις του και πως παραμένει ο μόνος υπεύθυνος πολιτικός άνδρας που μπορεί να διασφαλίσει την ενότητα της χώρας σε αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Η Πατρίδα χρειάζεται Ηγέτη. Η Πατρίδα χρειάζεται έναν πολιτικό που θα πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Η Πατρίδα χρειάζεται έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει πως προτάσσει το εθνικό συμφέρον, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στα εθνικά μας θέματα. Τον καλώ να βγει μπροστά, να ξαναενώσει τους Έλληνες, να τεθεί επικεφαλής κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης, να βάλει τέρμα στο διχασμό, να γίνει ο Εθνάρχης του 21ου αιώνα, ακολουθώντας τα βήματα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ήρθε η ώρα του Καραμανλή».

1 σχόλιο:

  1. "παραμένει ο μόνος υπεύθυνος πολιτικός άνδρας " !!!!!!! τςτςτςτς
    Να προσέχουμε τι λέμε μεταξύ μας. Μόνο αυτό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.