Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Αυτοκατάργηση της Νέας Δημοκρατίας προτείνει ο Σάββας

Δήλωση Σάββα Τσιτουρίδη
"Ο κ. Σαμαράς έπραξε το αυτονόητο. Θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο, όσοι τον αγαπούσαν ή τον τιμούσαν, να του είχαν συστήσει να παραιτηθεί το βράδυ των βουλευτικών εκλογών. Από δω και πέρα όσοι φιλοδοξούν να τον διαδεχθούν ας κάνουν κι αυτοί όπως έπραξαν άλλοι, την αυτοκριτική τους.
Έσπευδαν αδιαμαρτύρητα να κάνουν τους αρεστούς σε υπαλλήλους της Τρόικας για να επιβιώσουν στις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, χωρίς να τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και μια φορά αδιέξοδες – οικονομικά και κοινωνικά – συνταγές, οι οποίες μας οδήγησαν στην επικράτηση ακραίων, λαϊκίστικων και αντιευρωπαϊκών δυνάμεων στη χώρα. 

Σήμερα ό,τι καλύτερο θα είχαν να κάνουν όλοι αυτοί, θα ήταν να προτείνουν την… αυτοκατάργηση (!) της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ώστε να αποδεσμευτούν οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού που πιστεύουν σε μία άλλη Ελλάδα, μέσα σε μία άλλη Ευρώπη αλληλεγγύης, ανάπτυξης και συνοχής. 

Η εκ νέου οργάνωση και αναδιάταξη αυτού του φιλελεύθερου, φιλοευρωπαικού χώρου που ξεπερνά τα στενά όρια της ΝΔ είναι μία άλλη, μια ευρύτερη πρόκληση από την εσπευσμένη και άτακτη διεκδίκηση της ηγεσίας ενός συρρικνωμένου κόμματος που ηττήθηκε καθολικά. Στο μεταξύ, ας βάλουν πλάτη στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη να μαζέψει τα συντρίμμια…"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.