Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Δυναμική παρουσία του συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας Κιλκίς" στον 9ο διαγωνισμό πιροσκί Ευκαρπίας

Με δικό του περίπτερο συμμετείχε ο Σύλλογος “Ανάσα Ευαισθησίας” Κιλκίς στον 9ο διαγωνισμό Πιροσκί, που διοργάνωσε στις 30 Μαΐου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας-Κιλκίς “ΤΟ ΛΑΒΑΣ”. Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου “Ανάσα Ευαισθησίας” νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσουν τόσο τους διοργανωτές του διαγωνισμού, όσο και τον πατέρα Ιωάννη Ξενιτίδη, για την σημαντική ευκαιρία που τους έδωσαν να μιλήσουν στο παρευρισκόμενο κοινό και να παρουσιάσουν το πολύπλευρο έργο που επιτελούν στην τοπική κοινωνία. 

“Για εμάς”, δήλωσε σχετικά η Πρόεδρος του Συλλόγου “Ανάσα Ευαισθησίας Κιλκίς”, κ. Χριστίνα Κουρουζίδου, “είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μας αγκάλιασε μια μεγάλη διοργάνωση όπως ο 9ος διαγωνισμός Πιροσκί. Η ανταπόκριση του κόσμου, η μαζική του προσέλευση στο περίπτερο, το ενδιαφέρον που έδειξε για τα φυλλάδια με το έργο μας και η οικονομική του συνεισφορά στον κουμπαρά μας, μας χάρισαν μια τιμητική βραδιά, στέλνοντας σε όλους τους συνανθρώπους μας το ακλόνητο μήνυμα πως όταν δίνεις απλόχερα αγάπη, τότε την εισπράττεις και εσύ από την κοινωνία”. “Χαίρομαι πραγματικά”, συνέχισε η κ. Κουρουζίδου, “για το γεγονός ότι το περίπτερο μας στον διαγωνισμό αποτέλεσε σημαντικό πόλο έλξης.  Για αυτό και ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας “ΤΟ ΛΑΒΑΣ" τον πατέρα Ιωάννη Ξενιτίδη, το Δ.Σ. του Συλλόγου που μας έδωσαν μια χρυσή ευκαιρία να προβάλλουμε και να αναδείξουμε το έργο μας. Τελικά όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να δώσουμε πολύτιμες στιγμές χαράς και ανακούφισης σε όσους το έχουν ανάγκη και να γίνει πράξη ο στόχος μας όλοι μαζί για ενα κόσμο χωρίς φτώχεια με αξιοπρέπεια."

* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.