Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εορταστικών εκδηλώσεων «33α Πολυκαστρινά»

Με μεγάλη επιτυχία, χάρη στην ανταπόκριση δημοτών και επισκεπτών, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εορταστικών εκδηλώσεων «33α Πολυκαστρινά» στην έδρα του Δήμου Παιονίας. Η κεντρική πλατεία, το Πολιτιστικό Κέντρο, οι χώροι των παιχνιδιών και των ψυχαγωγικών - δημιουργικών δραστηριοτήτων κατακλείστηκαν από πλήθος κόσμου που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις με αφορμή την εορτή του Αγίου Πνεύματος.
Με έμφαση στα παιδιά και την προώθηση των δημιουργικών τους ταλέντων, μαθητές και γονείς συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές παρουσιάσεις των δημοτικών σχολείων της Παιονίας, σε εκθέσεις ζωγραφικής και ανακυκλώσιμων υλικών, σε θεατρικές παραστάσεις και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Την Πέμπτη 28 Μαΐου, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Πολυκάστρου με συνοδεία παραδοσιακής μουσικής, παρασκεύασαν και κέρασαν τους επισκέπτες τοπικά εδέσματα ενώ αργότερα πραγματοποιήθηκε συναυλία από τις χορωδίες του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου & Περιχώρων «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ» & του Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου.

Την Παρασκευή, η Συναυλία της Μεικτής Δημοτικής Χορωδίας Ωδείου Παιονίας και της Χορωδίας & Ορχήστρας Γυμνασίου Πολυκάστρου χάρισε στους παρευρισκόμενους ένα πολύ ευχάριστο μουσικό απόγευμα.

Το Σάββατο, 30 Μαΐου, το νεανικό συγκρότημα της περιοχής μας «Thundercats», σε ροκ ήχους ψυχαγώγησε τους νέους του Πολυκάστρου.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν παραμονή του Αγίου Πνεύματος. Το πρωί της Κυριακής ξυλοπόδαροι, κλόουν και διασκεδαστές ψυχαγώγησαν με παιχνίδια και δραστηριότητες τα παιδιά. Μετά τον Εσπερινό και την περιφορά της Ιερής Εικόνας της Αγίας Τριάδος ακολούθησε η μεγάλη συναυλία στην Κεντρική Πλατεία. Σε μια βραδιά αξέχαστη για τους Πολυκαστρινούς, ο Θέμης Παναγιωτίδης, η Αφροδίτη Σοφιανίδου και η εξαιρετική τους μπάντα, προσέφεραν μια πολύ όμορφη μουσική εμπειρία στο κοινό της Παιονίας.

Ανήμερα της μεγάλης εορτής της Ορθοδοξίας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Πανηγυρική Θεία Λειτουργιά στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος και ακολούθησε το Μουσικό Κουκλοθέατρο «Το Γαϊτανάκι των Χρωμάτων».

Η Κεντρική Πλατεία κατακλείστηκε από κόσμο και παραδοσιακά ακούσματα το βράδυ της Δευτέρας χάρη στα Χορευτικά συγκροτήματα από τον Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου, τον Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου & Περιχώρων «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ», τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Πολυκάστρου «ΤΑ ΣΤΑΥΡΑΔΕΛΦΙΑ», τον Σύλλογο Μικρασιατών Πολυκάστρου & τον Σύλλογο Γυναικών «ΕΥΚΡΑΝΤΗ.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν έως την Κυριακή 7 Ιουνίου περιλαμβάνοντας πλήθος δραστηριοτήτων αφιερωμένων στα παιδιά και στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με την ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.

* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.