Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Συμμετοχή Προσκόπων Κιλκίς στην εθελοντική εκστρατεία ''Let' s do it in Greece''

Λυκόπουλα, πρόσκοποι και ανιχνευτές του 1ου και 2ου Συστήματος Προσκόπων Κιλκίς ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη προθυμία στην πρόσκληση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη και πραγματοποίησαν εργασίες καθαριότητας στην αναπλασμένη περιοχή του Κήπου – Πάρκου.
Τα λυκόπουλα και τα ενήλικα στελέχη των προσκόπων, οι Άγγελος Γκαρσέν, Ιωάννης Γκέντζος, Χρήστος Ισαακίδης, Ηλίας Καρολίδης, Χρήστος Καναρόπουλος, Ιωάννης Κέρος, Ιωάννα Κοζανίδου, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Λεωνίδας Παπαδόπουλος και Ξανθίππη Σοαντζόγλου χωρίστηκαν σε ομάδες, έχοντας μαζί τους όλα τα απαραίτητα σύνεργα (σακούλες, απορριμμάτων, γάντια, φαράσια) και με καλή διάθεση και σχολαστική επιμονή απομάκρυναν σκουπίδια και άχρηστα υλικά, σκούπισαν το χώρο και τον απέδωσαν καθαρό και όμορφο στους πολίτες του Δήμου Κιλκίς.

Η δράση καθαριότητας – εξωραϊσμού στην περιοχή του Κήπου – Πάρκου με την πρωταγωνιστική συμμετοχή των προσκόπων ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο της εβδομάδας εθελοντισμού ''Let' s do it in Greece'', η οποία είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στους προσκόπους του Κιλκίς για τη συνδρομή τους στην αισθητική αναβάθμιση της περιοχής και τους συγχαίρει γιατί στέκονται πάντοτε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια και δράση που συνδέεται με τη βελτίωση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.