Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Προσφορά υγειονομικού υλικού προς το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Η πρώτη παρτίδα υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες και ιδιαίτερα το σύνολο των φαρμακοποιών του νομού μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι τα αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε συνανθρώπους μας που αναγκάστηκαν να πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς, κυριαρχούν σε αντίθεση με το κλίμα μισσαλοδοξίας και ρατσισμού που προσπαθούν ορισμένοι κύκλοι να καλλιεργήσουν στην Ελληνική κοινωνία.

Οι δραματικές εμπειρίες του Ελληνικού Λαού αναγκαστικής προσφυγιάς παλιότερα δεν ξεχνιούνται και δεν αφήνουν περιθώρεια πολιτικής εκμετάλευσης. Είναι γνωστές οι αιτίες που οδηγούν τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στον νομό μας, στην προσπάθειά τους να περάσουν τα σύνορα προς την βόρεια Ευρώπη.

Σίγουρα δεν είμαστε εμείς που θα δώσουμε λύση στο πρόβλημα. Θα είμαστε όμως υπόλογοι αν δεν προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτήν την κατάσταση. Αυτό που αναλογεί σε εμάς είναι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα υγείας αυτού του κόσμου και ιδιαίτερα των παιδιών και ταυτόχρονα να συνδράμουμε στην επάρκεια των μονάδων υγείας για να μπορέσουν να ανταποκριθούν.

Η προσπάθειές μας θα συνεχιστούν όσο θα υπάρχει το πρόβλημα.

Γι΄αυτό όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρνουν υγειονομικό υλικό στις έδρες των Κοιν. Ιατρ. Φαρμακείων Κιλκίς και Γουμένισσας.

* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.