Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Πέθανε ο Μπάμπης Ταμουτσίδης (Αλόμα)

Μετά από 45 χρόνια στις πιάτσες των τραβεστί αποφάσισε ότι θέλει να τον φωνάζουν Μπάμπη
Πέθανε στα 67 της χρόνια, γνωστή τραβεστί των Αθηνών Αλόμα, κατά κόσμον Μπάμπης Ταμουτζίδης. Η Αλόμα νοσηλευόταν εδώ και μέρες στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με το ethnos.gr τα εγκαύματα προκλήθηκαν από φωτιά που ξέσπασε στο φτωχικό της σπίτι, ενώ τα αίτια, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
Η Αλόμα ήταν γνωστή τραβεστί και είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές, μιλώντας ανοιχτά για τη ζωή και τις σεξουαλικές επιλογές της. Ήταν εδώ και 45 χρόνια στις πιάτσες των τραβεστί, ενώ τα τελευταία χρόνια φόρεσε αντρικά ρούχα και ήθελε να την φωνάζουν ξανά Μπάμπη.

Εδώ και πολλά χρόνια αγωνιζόταν για τα δικαιώματα των τραβεστί και είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση. Πέρσι μιλώντας στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, είχε αποκαλύψει ότι έγινε τραβεστί για λόγους επιβίωσης και ότι δεν ένιωσε ποτέ στη ζωή της γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.