Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Αναμενόμενα τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών στην έκθεση

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Κίνητρο Κιλκίς
Πρεμιέρα σήμερα στις Πανελλαδικές εξετάσεις με το μάθημα της έκθεσης. Τα σημερινά θέματα που αφορούσαν στην πολιτιστική κληρονομιά της χώρας ήταν αναμενόμενα καθώς η 18η Μαΐου είναι διεθνής ημέρα μουσείων.

Η διαμόρφωση των θεμάτων έκρυβε μια ευχάριστη έκπληξη για τους μαθητές, καθώς το ερώτημα Β1 δεν απαιτούσε ανάπτυξη θέματος αλλά ήταν σε μορφή σωστού- λάθους. Παρ’όλα αυτά, υπήρξε κάποια δυσκολία στο ερώτημα για τα συνώνυμα- αντώνυμα οπότε διατηρήθηκε μια ισορροπία.

Το φροντιστήριο ΚΙΝΗΤΡΟ εύχεται καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά της Γ΄ Λυκείου που θα εξεταστούν στο επιλεγόμενο μάθημά τους την Τετάρτη 20/5 και καλή αρχή στους μαθητές των ΕΠΑΛ που αύριο, 19/5 ξεκινούν με το μάθημα της έκθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.