Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Με το επιβλητικό 3-0 ξεπέρασε ο Αλέξανδρος Κιλκίς το εμπόδιο του Δροσάτου

Μέσα σε 10’ στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος Κιλκίς καθάρισε το παιχνίδι με αντίπαλο τον Μακεδονικού Δροσάτου στο επιβλητικό 3-0 στο γήπεδο της Τερπύλλου, στο προτελευταίο παιχνίδι της σειράς play offs. Τώρα ο Αλέξανδρος προηγείται με 17 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία έναντι 14 της Πλαγιάς και η άνοδος θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι την Τετάρτη 20 Μαΐου στην Πλαγιά, όπου με ισοπαλία ή νίκη ο Αλέξανδρος ανεβαίνει κατηγορία.
Το παιχνίδι με το Δροσάτο στο Α’ ημίχρονο στηρίχτηκε στην δύναμη και στη θέληση όλων των παικτών για την νίκη αλλά ήταν νευρικό και άστοχο και για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ο Αλέξανδρος ήταν καταιγιστικός για 10 λεπτά και στο 47’ με τον Λύκα, στο 50’ με τον Βασιλειάδη και στο 54’ με τον Ντουντούκη έκανε γρήγορα το 3-0 και καθάρισε το παιχνίδι.

Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα και την απόδοση της ομάδος αλλά και του αποτελέσματος του άλλου παιχνιδιού (Παντελεήμονας-Πλαγιά 1-2 αποτέλεσμα που δεν τέλειωσε από τώρα ταplay offs), και θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να κατακτήσει την άνοδο με νίκη και όχι ισοπαλία που την συμφέρει. Τέτοια παιχνίδια θα δώσουν την ευκαιρία στους νεαρούς της παίκτες να αποκτήσουν εμπειρίες και να αποδείξουν στους φιλάθλους του Κιλκίς για το ποια ομάδα είναι η καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα των play offs.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.