Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

«Για τις επιτροπές των πανελλαδικών εξετάσεων»

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς
Eδώ και πολλά χρόνια γινόμαστε αποδέκτες των δίκαιων διαμαρτυριών των συναδέλφων ,σε σχέση με την έλλειψη ισότιμης συμμετοχής τους στις επιτροπές των εξεταστικών και βαθμολογικών Κέντρων των πανελληνίων εξετάσεων την περίοδο Μαΐου -Ιουνίου.
Θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένο, ιδιαίτερα την περίοδο της έντονης οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, να αρθεί η κατηγοριοποίηση τους και να εφαρμοστεί ένα δίκαιο σύστημα εναλλαγής σ΄ αυτές τις επιτροπές.

Οι επιτροπές των πανελλαδικών εξετάσεων πρέπει να ανανεώνονται κάθε χρόνο, ώστε σταδιακά να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συναδέλφους να εμπλακούν στη διαδικασία αυτή, με τρόπο που να μην δημιουργεί πρόβλημα στη διεξαγωγή των εξετάσεων.To ίδιο πρέπει να ισχύει και στους επιτηρητές.

Ζητάμε από τον προϊστάμενο Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, να πάρουν τις σχετικές αποφάσεις σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους καθηγητές των σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.