Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Όμορφες στιγμές στο στάδιο του Κιλκίς - Αδελφοποιήθηκαν ΓΑΣ Κιλκίς & ΟΚΑ Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε την Μ. Τετάρτη στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς η αδελφοποίηση των τμημάτων στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς και του ιστορικού ΟΚΑ Καβάλας με την επίσκεψη του ΟΚΑΚ στο Κιλκίς .
Η αποστολή του ΟΚΑΚ αποτελούνταν από σαράντα άτομα, αθλητές, προπονητές και γονείς με επικεφαλής την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Κατερίνα Δράκου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΚ που συνέθεσαν ένα πανηγυρικό κλίμα στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια μικρή τελετή με την ομιλία του κ. Γιώργου Κωνσταντινίδη του Προέδρου του ΓΑΣ Κιλκίς και της κας Δράκου από πλευράς ΟΚΑΚ , παρουσία του Αντιδημάρχου Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Κιλκίς κου Αιμίλιου Νικολαίδη και ακολούθησε η ανταλλαγή συμβολικών δώρων μεταξύ των εφόρων των δύο Προέδρων.

Ο Πρόεδρος του ΓΑΣΚ Γιώργος Κωνσταντινίδης καλωσόρισε γονείς , αθλητές και παράγοντες του ΟΚΑΚ, στην πρωτόγνωρη αυτή πρωτοβουλία, πραγματικά εντυπωσιασμένος από τον μεγάλο αριθμό και υποσχέθηκε να τιμήσει αυτήν τη νέα σχέση και να πραγματοποιήσει και ο ΓΑΣ Κιλκίς επίσκεψη στην Καβάλα.

Η Πρόεδρος του ΟΚΑΚ Κατερίνα Δράκου, αφού ευχαρίστησε την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς, διοίκηση, παράγοντες και αθλητές για την υποδοχή, τόνισε ότι αυτή η μέρα είναι ιστορική και θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των αθλητών του ΟΚΑΚ.

Ακολούθησε η προπονητική ημερίδα με τους αθλητές και τις αθλήτριες των δύο συλλόγων να χαίρονται τον συναγωνισμό δίνοντας υποσχέσεις για την συνέχεια της σεζόν στις αγωνιστικές κατηγορίες.

Στο τέλος, με πρωτοβουλία του “οικοδεσπότη” ΓΑΣ Κιλκίς παρατέθηκε ένα μικρό μπάρμπεκιου με το οποίο ολοκληρώθηκε η θερμή φιλοξενία της αδελφοποίησης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.