Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Εντυπωσιακοί οι αθλητές του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς στο 1ο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων. Κέρδισαν το κύπελλο στην Υπερσκυταλοδρομία

Το Σάββατο 14 Μαρτίου διοργανώθηκε στο Καυτατζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης το 1ο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ονομάτων της Ελλάδας στα αγωνίσματα ρίψεων. Εκεί εκπροσωπήθηκε και ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς έχοντας σημαντικές επιτυχίες. Η Ιωάννα Πανάβογλου, η πολύ ταλαντούχα και έμπειρη ρίπτρια, στη σφύρα γυναικών με βολή στα 42.89μ. έδειξε ότι επέστρεψε για τα καλά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Με αυτή τη βολή φυσικά εξασφάλισε πολύ εύκολα τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο. 

Η Κορασίδα Ειρήνη Νοταρά, επίσης στη σφυροβολία, με επίδοση 37.75μ. κατέλαβε την 4η θέση πετυχαίνοντας ρεκόρ συλλόγου και έδειξε ότι υπό την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας, Χάρη Μηναρετζή, το αγώνισμα της σφύρας μπορεί να φέρει πολλές επιτυχίες στην πόλη του Κιλκίς. Τέλος η Βικτώρια Καϊσίδου, αθλήτρια του συνθέτου, είχε επίδοση 7.97μ. στη σφαιροβολία Κορασίδων.

Στο κεντρικό στάδιο του Καυτατζογλείου ο Α.Σ ΑΙΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στον αγώνα ΄΄Υπερσκυτάλης΄΄ που διοργάνωσε ο Π.Α.Κ Ολυμπιάδα.

Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, ρούχων και τροφίμων για το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Ο σύλλογος συμμετείχε με έξι μεικτές ομάδες, τέσσερις στις πολύ μικρές ηλικίες (2006-2008), που αγωνίστηκαν σε μια σκυταλοδρομία 6x120μ. και με δύο στη κατηγορία γυμνασίων, 6x250μ. Οι αθλητές της μικρής κατηγορίας του συλλόγου έφτασαν μέσα από την προσπάθεια τους σε μία πολύ μεγάλη επιτυχία κερδίζοντας το κύπελλο του αγώνα, τερματίζοντας στην 1η θέση ανάμεσα σε 16 ομάδες, δείγμα της σωστής δουλειάς από εξειδικευμένους προπονητές με γνώσεις, που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Αίαντα. 

Τα παιδιά που συμμετείχαν στην νικήτρια ομάδα ήταν οι: Κουρλή Κωνσταντινα, Ψαρρας Γιαννης, Χνιτιδης Σαββας, Αντωνιαδης Χρηστος, Καπιδης Γιωργος και Κακουλιδου Βερα.

Κοντά στους νεαρούς αθλητές του συλλόγου βρέθηκαν πολλοί γονείς και φυσικά οι προπονητές τους, Αλέξανδρος Παυλίδης, Φανή Σταμπουλή και Ζωή Σωτηριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου