Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Σε επαγγελματικούς αγώνες Kick Boxing το Kinesis Fight Club

Σε επαγγελματικούς αγώνες Kick Boxing συμμετείχε το Kinesis Fight Club στην Θεσσαλονίκη στις 15 Μαρτίου 2015. Το Kinesis εκπροσώπησε η αθλήτρια Νίκη Ποζίδου, που το τελευταίο διάστημα συμμετέχει σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα, όπως και στο εξωτερικό.
Κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια στα GFC Χριστίνα Καμενίτσα του Armagos gym γνωστή και από την τηλεόραση με τις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει. Ο αγώνας παίχτηκε με oρους Low Kick με διάρκεια τριών γύρων των δυο λεπτών και κρίθηκε στα σημεία υπέρ της Καμενίτσας μετά από μια σκληρή μάχη.

Η Νίκη Ποζίδου είναι ένα ανερχόμενο αστέρι, που δεν φοβάται να αντιμετωπίσει καμία αθλήτρια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη στην κατηγορία της. Επιλέγει συνέχεια πολύ υψηλού επίπεδου αθλήτριες για αντίπαλο για να μπορέσει να ανεβάσει το δικό της επίπεδο. Μαζί της ήταν η προπονητική ομάδα του Kinesis, ο κ. Κώστας Χασίδης και ο κ. Αντώνης Γιαννακίδης που έμειναν ευχαριστημένοι από την επίδοση της αθλήτριας τους και προετοιμάζονται για των επόμενο μεγάλο αγώνα που θα γίνει στην Γερμανία.

Το Kinesis Fight Club θέλει να ευχαριστήσει τον χορηγό της, την εταιρία καλλυντικών BIONIKE και τον εκπρόσωπο της, κ. Κώστα Κατσιάνο, για την συνεχή στήριξή τους.

Επόμενος μεγάλος αγώνας για το Kinesis είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kyokushin Karate που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη στις 21 Μάρτιου. Το γυμναστήριο θα εκπροσωπήσει ο αθλητής Γιώργος Καρακασίδης και επίσης ο κ. Αντώνης Γιαννακίδης θα συμμετέχει ως Διαιτητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου