Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

"Για την αποκατάσταση της ηθικής τάξης"

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών
Στην απόλυτη σιωπή που προσπάθησε να επιβάλλει η Coca Cola στον ημερήσιο τύπο και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια του πολύμηνου αγώνα των απεργών συναδέλφων μας στην πολυεθνική εταιρεία, η εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όργανο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (Κ.Κ.Ε.), ήταν μια από τις ελάχιστες εξαιρέσεις που φιλοξενούσε ειδήσεις και ρεπορτάζ για τις κινητοποιήσεις και τις δράσεις του Σωματείου και της Ομοσπονδίας μας ενάντια στην πολιτική της Coca Cola.

Το Σωματείο των απεργών της Coca Cola Θεσσαλονίκης είναι μέλος της Π.Ο.Ε.Ε.Π., η οποία είναι συνιδρυτική δύναμη του Π.Α.ΜΕ.. Είναι γελοίο να συνδέεται το Π.Α.ΜΕ. με εξαρτήσεις από την εργοδοσία. Για εμάς είναι προφανές ότι τώρα, σε μια φάση κλιμάκωσης του αγώνα των συναδέλφων μας, επιχειρείται από «γνωστά κέντρα» η διάσπαση του ταξικού εργατικού κινήματος για να αποφευχθεί η σημαντική στήριξη του ΠΑΜΕ στον αγώνα των απεργών της Coca Cola.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα εργατικά σωματεία να συνεχίσουν να εκφράζουν δυναμικά την αλληλεγγύη τους προς τους ηρωικά αγωνιζόμενους απεργούς συναδέλφους μας και να εντείνουν το μποϊκοτάζ των προϊόντων της Coca Cola για να ακυρωθούν οι απολύσεις και να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.