Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Πετυχημένες οι πρώτες εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου Δροσάτου

Επιτυχία σημείωσαν οι πρώτες εκδηλώσεις του 2015, που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου, οι οποίες απετέλεσαν το «βάπτισμα του πυρός» για την νέα διοίκηση του συλλόγου.
Η αρχή έγινε με τον ετήσιο χειμερινό χορό, που δόθηκε την Παρασκευή 2.1.15 στο κέντρο «Δειλινά» του Δροσάτου.

Ηταν μία ξεχωριστή και αλησμόνητη βραδιά σε έναν ασφυκτικά γεμάτο χώρο, που έφερε την «σφραγίδα» εκλεκτών καλλιτεχνών, όπως οι Γιώργος Ορφανίδης, Αντώνης Νικηφορίδης, Γιώργος Ιακωβίδης, Χάρης Ξενιτίδης, Γιάννης Θεοδωρίδης, Στέλιος Ιωαννίδης, Θοδωρής Ιωαννίδης, Νίκος Τσαμπαζάκης και Γιάννης Μαυρίδης, ενώ την λάμπρυναν εκπρόσωποι φορέων της πολιτικής, θρησκευτικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και αθλητικής ζωής του τόπου.

Μία βραδιά, που ανέδειξε την θετική διάθεση της τοπικής κοινωνίας για αντίσταση στις αρνητικές συνέπειες μιας κρίσης, που την έχουν επηρεάσει τα τελευταία χρόνια.

Ακολούθησε, την Κυριακή 18.1.15, στο εντευκτήριο του συλλόγου η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του συλλόγου, όπου και πάλι η προσέλευση υπήρξε αθρόα.

Τον πλακούντα ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού (ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου) αιδεσιμώτατος π. Ιωάννης, ενώ τυχεροί, αφού τους «έπεσε» το «φλουρί» αναδείχθηκαν τα στελέχη του χορευτικού συγκροτήματος του συλλόγου Μαρία Σελβίδου, Γιάννης Πεκιαρίδης.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με καλλιτέχνες του χωριού Στέλιος Ιωαννίδης και Θόδωρος Ιωαννίδης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» και πολύ ενεργοί υποστηρικτές του συλλόγου, μεταξύ των οποίων Τερζενίδης Νίκος ιδιοκτήτης του κέντρου Δειλινά στο Δροσάτο ο οποίος πάντα βοηθά τον σύλλογο όποτε τον χρειαστεί και ο φούρναρης Δημήτρης Παπαδόπουλος που προσέφερε την βασιλόπιτα!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.