Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Τάδε έφη Πάνος Καμμένος

Δήλωση του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, μετά τη συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο
«Συναντηθήκαμε με τον Μακαριώτατο, ζητήσαμε την ευλογία του για την καινούργια αρχή που ξεκινάει η πατρίδα μας, για αυτή τη νέα προσπάθεια. Συζητήσαμε θέματα που αφορούν και την εκκλησία, την κατάσταση που επικρατεί και το τεράστιο έργο στην πρόνοια που κάνει η Αρχιεπισκοπή, 56.000 γεύματα για άπορους. Συμφωνήσαμε στη νέα αυτή προσπάθεια να συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο κράτος και εκκλησία για να μπορέσουμε να ελαφρύνουμε τον πόνο του ελληνικού λαού».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, ο νέος πρωθυπουργός ορκίστηκε πριν από λίγο και οι πληροφορίες λένε ότι πέρα από εσάς θα είναι και άλλα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην κυβέρνηση.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Θα τα εξαγγείλει ο κ. Πρωθυπουργός.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Σχετικά με το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας έχετε καταλήξει σε πρόσωπο;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Νομίζω ότι θα καταλήξουμε.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Δεν έχετε καταλήξει ακόμα. Υπάρχουν δύο - τρία πρόσωπα;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Όχι. Είμαι νομίζω ξεκάθαρος. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε. Θα τελειώσει το θέμα αρκετά γρήγορα. Πρέπει να προχωρήσει η χώρα, δεν έχουμε χρόνο για άλλες καθυστερήσεις.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Πρώτες προτεραιότητες και βασικές «κόκκινες γραμμές» των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Να προχωρήσουμε σε ένα σχέδιο της επαναπόκτησης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, της λήξης αυτού του προγράμματος εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, της αποκατάστασης ουσιαστικά της Δημοκρατίας και του Συντάγματος.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Οι «κόκκινες γραμμές»;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Οι «κόκκινες γραμμές» ισχύουν για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.