Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς ευχαριστεί

"Η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης που σε εποχές δύσκολες για το κόμμα την ανέδειξαν πρώτη δύναμη στην εκλογική περιφέρεια του Κιλκίς. Ανάμεσα σε ελάχιστες εκλογικές περιφέρειες στην Ελλάδα ο νομός Κιλκίς έδειξε ότι σε μεγάλο ποσοστό ασπάζεται τις θέσεις ευθύνης της παράταξης μας και εμπιστεύεται ακόμα και σήμερα την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Επίσης θερμές ευχαριστίες στους υποψηφίους του συνδυασμού μας που ήταν οι αιχμές του δόρατος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην εκλογική μάχη στο νομό μας και με πολιτικό πολιτισμό συνέβαλαν τα μέγιστα στο θετικό αποτέλεσμα.


ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όμως και τους αφανείς ήρωες των εκλογών, τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ εκλογικούς αντιπροσώπους και επόπτες της εκλογικής διαδικασίας που προτίμησαν να περάσουν την Κυριακή των εκλογών στις κάλπες, ελέγχοντας την εκλογική διαδικασία και διασφαλίζοντας το νόμιμο αποτέλεσμα απ άκρη σ άκρη στο νομό Κιλκίς .

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον επανανεκλεγέντα βουλευτή Γιώργο Γεωργαντά ο οποίος για ακόμα μια θητεία θα εκπροσωπεί όπως πάντα μαχητικά τον νομό μας στο ελληνικό κοινοβούλιο .

Σε ώρες δύσκολες προέχει η ενότητα της παράταξης και η ανασύνταξη. Ο αγώνας της αλήθειας και της ευθύνης που πρεσβεύει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΑ συνεχίζεται....."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.