Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Συγχαρητήρια Γεωργαντά στον "Καραγιάνννη" Ευρωπού και στον "Άγιο Νέστορα" Γουμένισσας

Υπογράφει ο Γ. Γεωργαντάς
"Στην παραλία Κατερίνης από τις 3 έως τις 6 Ιουλίου 2014 διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 17 χώρες και ο αριθμός των αθλητών έφτασε περίπου τους διακόσιους πενήντα.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν και οι αθλητές του παλαιστικού συλλόγου «Ο Καραγιάννης» από τον Εύρωπο, οι οποίοι κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις. Συγχαρητήρια αξίζουν σ΄όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα στους Κυριακίδη Παύλο, Παυλίδη Θεοδόσιο και Αβκοπασβίλι Μιχαήλ. 

Συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν επίσης και στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μπεαζίδη Αναστάσιο και τον προπονητή των αθλητών κ. Παυλίδη Θεοδόση για την υποστήριξη και καθοδήγηση των αθλητών στη δύσκολη και επίπονη προσπάθειά τους .

Σημαντική επίσης διάκριση πέτυχε και η αθλήτρια του συλλόγου «Άγιος Νέστορας Γουμένισσας» Γαβρανίδου Ειρήνη. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στην ίδια όσο και στον προπονητή της Στέφανο Αναγνωστόπουλο ο οποίος μάλιστα έχει ορισθεί και ως προπονητής στην Εθνική Ομάδα Πάλης στις Γυναίκες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.