Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Στο Διεθνές Σάμμερ Καμπ Shin Kyokushin karate ο "Αριστοτέλης" Κιλκίς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο Διεθνές Σάμμερ Καμπ Shin Kyokushin karate "Σκιαθος-2014" από 25 μέχρι 29 Ιουνίου. Στην διοργάνωση συμμετείχαν 35 αθλητές και αθλήτριες από την Γεωργία, Γερμανία και την Ελλάδα με 4ωρες καθημερινές προπονήσεις στη όμορφη παραλία της Σκιάθου Κουκουναριές, ενώ διέμειναν στο πανέμορφο ξενοδοχείο Skiathos Palas.
Επίσημοι εκπαιδευτές παγκοσμίου επιπέδου ήταν 2 Έλληνες, ο Κοσμίδης Γεώργιος και Μελικιάδης Οτάριο (Κιλκίς) Όπως και ο Γεωργιανός εκπαιδευτής Σενγκέλια Αυτανδηλ. Στο καμπ συμμετείχαν 4 αθλητές από τον Α.Σ. Αριστοτέλης Κιλκίς, συγκεκριμένα οι Μαυρόπουλος Γεώργιος, Γραμματίκης Παναγιώτης, Ανδρεανίδου Μπέλα και Μπλούνται Δημήτρης.

Στο τέλος του Καμπ πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις προαγωγής βαθμού 1 Νταν και 4 κιου. Πράσινη ζώνη 4 κιου πήρε άξια η Ανδρεανίδου Μπέλα με 10 συνεχιζόμενους αγώνες επί 2 λεπτά

Όλη την οργάνωση κάλυψε ζωντανά ο τηλεοπτικός σταθμός Θεσσαλίας ΑΣΤΡΑ TV.




1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΟΤΑΡΙΟ , ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΣΤΟ ΣΑΜΕΡ ΚΑΜΠ , ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ KYOKUSHINKAI KARATE . ENAΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΜΕ ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ , ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΚΕΣΙΔΗ ΒΙΑΤΣΕΣΛΑΒ , ΠΑΠΑΓΙΑΝΙΔΗ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙΚΙΑΔΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.