Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Συγχαρητήρια Περικλή, Χρήστο, Αθανάσιε, Γεώργιε, Κωνσταντίνε, Πρόδρομε, Νικόλαε, Ιωάννη και Νικόλαε

"Το διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς συγχαίρει τα μέλη του που συμμετείχαν στον ωραίο αγώνα για την εκλογή τους σε τοπικούς άρχοντες χωρίς υπερβολές και ακρότητες αλλά με ήθος και ευπρέπεια.
Για την επόμενη ημέρα δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι αλλά μόνο η αξιοσύνη όλων σας που θα είναι εγγύηση για αξιοκρατία, διαφάνεια και δικαιοσύνη στην κοινή πορεία όλων μας για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Με αυτές τις σκέψεις συγχαίρουμε τα μέλη μας:
Περικλή Κολότσιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Χρήστο Γκουντενούδη Δήμαρχο Παιονίας, Αθανάσιο Γραμματικόπουλο, Γεώργιο Καρυπίδη, Κωνσταντίνο Παχνή, Πρόδρομο Πεντσερετζή, Νικόλαο Στανημερόπουλο, Ιωάννη Τσογγίδη και Νικόλαο Ταχτσίδη."

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Κωνσταντίνος Παπανικολάου
Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.