Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Τρίτη άποψη, Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
@@
Περάσανε και οι πολυαναμενόμενες εκλογές για την εκλογή των δημοτικών, περιφερειακών και ευρωκοινοβουλευτικών αρχόντων.
@@ Θα δείξει ο καιρός αν οι επιλογές σας ήταν σωστές.
@@ Οι πολλοί πικραμένοι και μέσα στην πίκρα τους κάποιοι βλέπουν εχθρούς, βλέπουν συκοφάντες ανθρώπους που ούτε από το μυαλό τους πέρασε η ιδέα να ασχοληθούν με αυτούς.

@@ Άνθρωποι που μετά τις εκλογές τους έμαθαν άλλοι 5 άνθρωποι γιατί οι άλλοι 555 δεν τους ξέρουν φατσικά, μια και κάποιος άλλος «δούλεψε» γι’ αυτούς! (Εικονικά τα νούμερα)

@@ Εκείνο όμως που δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη είναι η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού.

@@ Γιατί βρε λαέ μου χρυσέ, δεν έστειλες ένα καθαρό μήνυμα; Τι στο καλό θέλεις;

@@ Τι είναι αυτό το μπάχαλο και όλοι λένε ότι κερδίσανε και όλοι είναι χαμένοι και ηττημένοι;

@@ Σου αρέσει λοιπόν αυτό που γίνεται, έτσι ώστε ο πρωθυπουργός να άγεται και να φέρεται από τις ορέξεις του 8% του κ. Ελαιοτρίφτη;

@@ Είναι δυνατόν να επιτρέπεις τον Καρατζαφέρη να λέει ότι, δεν θα επιτρέψει να κυβερνήσει ο τάδε ή ο δείνα με το 2,7%;

@@ Και τώρα περίμενε τον ανασχηματισμό ή την αναδόμηση όπως έλεγε και ο Ανδρέας, για να αλλάξουν πολιτική. Σ’ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.

@@ Σε λίγο θα έρθουν τα καινούρια «μέτρα», αλλιώς τα λένε επενδύσεις, και οι «εφαρμοστικοί νόμοι» που θα πέσουν σαν κεραυνοί στα κεφάλια δικαίων και αδίκων.

@@Τελικά θέλω να ξέρω, κυρίαρχε λαέ, σου αρέσει να σε κυβερνούν το δεύτερο και το τέταρτο κόμμα, που συνολικά δεν υπερβαίνουν το 30% της εντολής σου;

@@ Τουλάχιστον έγινε μια αρχή. Ελπίζουμε στις επερχόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές να μη είσαι τόσο χαλαρός και να δικαιώσεις αυτούς που μας κατάντησαν ρεντίκολα του κερατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.