Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

«Ό,τι σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο!»

Είσαι από 4 έως 14 ετών; Θα παραμείνεις ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην πόλη και ψάχνεις τρόπους να περάσεις δημιουργικά και χαρούμενα τις καλοκαιρινές σου διακοπές;  Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς είναι η λύση που αναζητάς!
Από τις 16 Ιουνίου έως τις 23 Ιουλίου η Βιβλιοθήκη υλοποιεί την 3η Καλοκαιρινή Εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας, με τίτλο «Ό,τι σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο!» και σε περιμένει να ανακαλύψεις τον γεμάτο αντιθέσεις κόσμο της! Έναν κόσμο πλημμυρισμένο από ιστορίες, ανθρώπους, φύση, μουσική, επιστήμες, τέχνες, χάρτες, χρώματα, έναν κόσμο γεμάτο συναισθήματα. Τον κόσμο μας!

Ελάτε στη Βιβλιοθήκη για να βγάλουμε τα βιβλία από τα ράφια, να ξεδιπλώσουμε χάρτες και να σχεδιάσουμε νέους δικούς μας, να πειραματιστούμε με το βαλιτσάκι της φυσικής, να ανακαλύψουμε ήχους και σιωπές με τα καινούρια μουσικά μας όργανα, να περιπλανηθούμε στη γειτονιά, να υφάνουμε όπως τον παλιό καιρό, να γίνουμε φωτογράφοι για μια μέρα, να παίξουμε, να αφηγηθούμε και να διαβάσουμε ιστορίες…

Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να δηλώσεις συμμετοχή!

Από τη Δευτέρα 2 Ιουνίου μπορείς να μας επισκεφτείς κατά τις ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης και να δηλώσεις συμμετοχή στη δράση ή στις δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Οι εγγραφές θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας. Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι δωρεάν, απλώς απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πάρε μαζί σου και τους φίλους σου, τα ξαδέρφια και τα γειτονόπουλά σου και ελάτε στην παρέα της Βιβλιοθήκης!

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να μπες στην ιστοσελίδα της vivl-kilk.sch.gr ή στο Facebook της Βιβλιοθήκης, www.facebook.com/LibraryKilkis και να διαβάσεις το πρόγραμμα της καλοκαιρινής καμπάνιας. Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μπορείς να επικοινωνήσεις με τους υπαλλήλους της Βιβλιοθήκης στο τηλέφωνο 23410-76338 και στο mail vivlkilk@sch.gr.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Future Library και με την αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Η υλοποίηση των δράσεων πραγματοποιείται από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς με την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής μας εκστρατείας!

Δείτε το πρόγραμμα Ιουνίου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.