Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Γκουντενούδης: «Αξίζουμε και δικαιούμαστε πολλά περισσότερα»

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Την Κυριακή 18 Μαΐου οι δημότες του Δήμου Παιονίας, με την τιμητική τους ψήφο έδωσαν στην ‘’Παιονία Ισχυρή’’ την πρώτη θέση.
Οι δημότες της Παιονίας έστειλαν ηχηρό το μήνυμά τους για μια πραγματική αλλαγή στον τόπο μας, για μια Παιονία που εισέρχεται στη νέα εποχή με αναπτυξιακή δυναμική.
Με ανθρώπους που τολμούν και ανοίγουν νέους δρόμους, με ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να κάνουν ρήξεις και τομές, εστιάζοντας στην οριστική επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν την περιοχή μας, των οποίων η αντιμετώπιση έχει δυστυχώς πενιχρά αποτελέσματα.

Αξίζουμε όμως και δικαιούμαστε πολλά περισσότερα.

Ευχαριστώ όλους τους δημότες για τη θερμή υποστήριξη τους. Τους ευχαριστώ για το θάρρος και την αγωνιστικότητα με την οποία υπερασπίστηκαν τις αρχές και τις αξίες του Δημοτικού μας Συνδυασμού.

Την ερχόμενη Κυριακή, με τη δική τους στήριξη και αγάπη ολοκληρώνεται επιτυχώς η εκλογική μάχη.

Την Κυριακή 25 Μαϊου οι δημότες δίνουν την οριστική απάντησή τους.

Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας και πορευόμαστε νικηφόρα για μια Παιονία Ισχυρή. Στην πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.