Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δήλωση Τζιτζικώστα για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών

«Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου, μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλες και όλους. Με την εμπιστοσύνη σας, ανεβάσατε την “Αλληλεγγύη” στην πρώτη θέση. Με την επιλογή σας κερδισμένη βγήκε μόνο η Αυτοδιοίκηση. Σήμερα το μήνυμα είναι καθαρό και δυνατό: Βάζουμε πάνω απ’ όλα τον τόπο μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Η “Αλληλεγγύη” είναι ένας ανεξάρτητος, αυτοδιοικητικός συνδυασμός. Δύναμή μας είναι η εμπιστοσύνη των πολιτών και μόνο. Μαζί συνεχίζουμε. Χωρίς εξαρτήσεις. Πέρα και πάνω απ΄ όλα τα κόμματα. Γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Γιατί φέρνουμε αποτελέσματα και λύσεις για όλους. 

Με βάση τη γνώση, την ικανότητα, το έργο, τη δουλειά και το πρόγραμμά μας. Σήμερα, οι πολίτες τις Κεντρικής Μακεδονίας κάναμε πρώτοι μια νέα αρχή. Και στις 25 Μαΐου θα ολοκληρώσουμε το μεγαλύτερο βήμα που έγινε ποτέ για την αυτονομία και την ανεξαρτησία της αυτοδιοίκησης. 

Μαζί θα τα καταφέρουμε. Στη Μακεδονία όλοι μαζί είμαστε ένα. Για να πάμε τη Μακεδονία μπροστά». Αυτό δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» πριν από λίγο στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού, επί της Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τζιτζικώστας έγινε δεκτός με θερμά χειροκροτήματα από εκατοντάδες φίλους και στελέχη της «Αλληλεγγύης» που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο εκλογικό κέντρο. Ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» τους ευχαρίστησε όλους, λέγοντας «συνεχίζουμε τον αγώνα για το καλό της Μακεδονίας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.