Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

"Ευχαριστούμε τον λαό του ΠΑΟΚ"

"Ο “Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης” (ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.) αποτελεί επίσημο όργανο της Πολιτείας και ιδρύθηκε το 2004, ενώ αριθμεί σήμερα περί τα 15.500 μέλη σε ολόκληρη την Ελλάδα με συνεχώς αυξανόμενη τάση.
Με την παρούσα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τόσο εμείς σαν Δ.Σ., αλλά και όλα τα μέλη μας, τον υπέροχο λαό του Π.Α.Ο.Κ. που για άλλη μια φορά έδωσε πληρότητα και ζωή στα μαγαζιά του κλάδου μας σε όλη την Ελλάδα, κατά τον χθεσινό τελικό κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Μια πληρότητα που ήταν όαση, στις άνυδρες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν καθημερινά τα καταστήματά μας.

Δεν έχει καμιά σημασία η ήττα για μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ στο διάβα του πάντα αφήνει ίχνη, πράγμα που σημαίνει πως προχωρά κι όσο για σας τους διοικούντες, μιας και βγάζετε καθημερινά τα κάστανα από τη φωτιά, είμαστε βέβαιοι πως θα βγάλετε και το φίδι από την τρύπα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.