Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η πρώτη "Μάχη" χάθηκε για τον Εύαθλο Μακεδόνες Πολυκάστρου

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 60 – 70 
Σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυκάστρου συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου της 26 Απριλίου 2014 η «Τελική Φάση» των αγώνων play-off της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Παρόλαυτά το συγκρότημα του Πολυκάστρου κατάφερε να χάσει από την αντίστοιχη ομάδα της Έδεσσας με τελικό σκορ 60 – 70.

Το «άγχος του φαβορί» βάρυνε τα πόδια και τα χέρια των παιχτών των γηπεδούχων που με βεβιασμένες ατομικές ενέργειες προσπαθούσαν να ανταγωνισθούν τις οργανωμένες επιθέσεις και την ευστοχία των φιλοξενούμενων. Στα μέσα του 3ου 10λέπτου ισοφαρίστηκε το σκορ και παρά τις απουσίες τριών (3) βασικών παιχτών της Έδεσσας που αποχώρησαν από τον αγώνα, είτε με 5 φάουλ είτε με μικροτραυματισμούς, δεν κατάφερε ο ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ να προηγηθεί στο σκορ και να κατακτήσει αυτή την πολυπόθητη νίκη.

Καλύτερα «διαβασμένη» αγωνιστικά η ομάδα του Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ, περιόρισε τα «ατού» των γηπεδούχων αναγκάζοντάς τους να υποπέσουν σε πολλά λάθη και με σταθερό ρυθμό, καθόλη την διάρκεια του αγώνα, κατέκτησε πανάξια την νίκη κάνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, όπου αγωνίστηκε ξανά κατά την αγωνιστική περίοδο 2010 – 2011.

Τελικό σκορ 60 – 70 [ημίχρονο 28 – 35]

Τα δεκάλεπτα : 12 – 18, 16 – 17, 16 – 11 & 16 – 24.

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Λέφας Ανδρέας & Ακριτίδης Γεώργιος) : Γκαντίδης Μιχάλης (4 π.), Ημερίδης Χαράλαμπος (11 π./1 τρίποντο), Σιώπκας Δημήτρης (2 π.), Πούλος Παναγιώτης (6 π.), Κούτουλας Κων/νος (9 π.), Παπαδόπουλος Γεώργιος (12 π.), Πολυχρονίδης Τάσος (12 π./2 τρίποντα), Κουλούκης Σπύρος (4 π.), Ζεϊμπεκίδης Παναγιώτης (συμμετοχή), Καραστογιάννης Ηλίας (συμμετοχή).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Παπαδόπουλος Θεόφιλος & Μελανίδης Μάριος (αξιολογημένοι Εθνικών κατηγοριών)

2η αγωνιστική της Β’ Φάσης : Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (03/05/2014 και Ω/18:00’) Κλειστό Γυμναστήριο Έδεσσας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ site http://www.ekaskem.gr











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.