Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

"Να κάνουμε την Παιονία Ισχυρή, όλοι μαζί"

Ελένη Δούμου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Απόφοιτος τμήματος Πληροφορικής ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας
"Είμαι η Ελένη Δούμου, γεννημένη το 1985 στη Γρίβα όπου και συνεχίζω να κατοικώ. Από το 2012 είμαι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας και σήμερα στα 29 μου χρόνια αποφάσισα για πρώτη φορά να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στην Αυτοδιοίκηση.

Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος με το Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Παιονία Ισχυρή’’ του Χρήστου Γκουντενούδη.

Σε έναν Συνδυασμό που αποδεικνύει έμπρακτα, με τη στελέχωσή του, ότι είναι ανοιχτός στους νέους που έχουν όρεξη, μεράκι, διάθεση να εργαστούν και να δώσουν το δικό τους στίγμα στο Δήμο με νέες πρωτοποριακές ιδέες και πρακτικές.

Πιστεύω στη γενιά μου, πιστεύω ότι έχουμε τη δύναμη να βγούμε από το βάλτο που βουλιάζουμε σήμερα και να ξανοιχτούμε σε μια θάλασσα με ήρεμα νερά, ταξιδεύοντας και αναζητώντας νέους δημιουργικούς ορίζοντες.

Ορισμένοι νέοι επιλέγουν να αποστασιοποιηθούν ή να πάρουν το δρόμο της ξενιτιάς. Δεν τους κατηγορώ.

Κάποιοι όμως, ανάμεσά τους και εγώ, επιλέγουμε να μείνουμε και να παλέψουμε στον τόπο μας. Να δημιουργήσουμε τις οικογένειές μας, να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, γιατί διαφορετικά αυτός ο τόπος θα ερημώσει. Και αυτό δεν του αξίζει.

Διότι είναι ένας ιστορικός τόπος με ισχυρά αποθέματα φυσικής ομορφιάς, με μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά, με ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους και με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης.

Ξέρουμε πολύ καλά πως έχουν τα πράγματα. Ακριβώς γι’ αυτό, επειδή έχουμε επίγνωση της κατάστασης και συνάμα διαθέτουμε τις γνώσεις, την τεχνογνωσία αλλά και την όρεξη, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τον τελευταίο καιρό τίθεται το ερώτημα ‘’Ποιος θα βγάλει τα κάστανα απ’ τη φωτιά;’’

Εμείς ξέρουμε και μπορούμε, μέσα από τον αγώνα της καθημερινότητας. Υλοποιώντας αυτά τα καθημερινά, χτίζοντας λιθαράκι – λιθαράκι ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Ξεκινώντας από το Δήμο μας, την Παιονία μας, το μήνυμα είναι ένα: Να κάνουμε την Παιονία Ισχυρή, όλοι μαζί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.