Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Σημαντική εμπειρία για το Kinesis Fight Club Κιλκίς

Σημαντική εμπειρία αποκόμισε το Kinesis με την συμμετοχή του στα Scorpion Trials στην Θεσσαλονίκη σε αγώνες Kick Boxing. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 21 Δεκεμβρίου στο Ιβανώφειο και ήταν προκριματικοί, ώστε να μπορέσουν να επιλεχθούν αθλητές για τους επαγγελματικούς αγώνες Scorpion 8 τον Φεβρουάριο. Το Kinesis συμμετείχε με δυο αθλητές τον Άντι Κότσα και την Νίκη Ποζίδου, που παράλληλα προετοιμάζεται για τον δεύτερο αγώνα της στην Γερμανία. Και οι δυο αθλητές έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση, χάνοντας στα σημεία. Παρ' όλα αυτά ήταν μια πολύ σημαντική συμμετοχή, μιας και το επίπεδο των αθλητών που πήραν μέρος ήταν το καλύτερο που έχει να αναδείξει η Ελλάδα. 

Μόνο αν αγωνιστείς με τους καλύτερους μπορείς να γίνεις και εσύ καλύτερος . Τους αθλητές συνόδευαν οι προπονητές Αντώνης Γιαννακίδης και Κωνσταντίνος Χασίδης που πήραν και τα εύσημα για το επίπεδο των αθλητών τους. 

Ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία για τους επόμενους αγώνες στον Άγιο Αθανάσιο στην Θεσσαλονίκη στην εκδήλωση Max Pain .Σε αυτούς τους αγώνες θα συμμετέχουν αθλητές του Kinesis σε διαφορετικά στυλ όπως ΜΜΑ, Kick Boxing, Kyokushin Karate, Grappling και Αυτοάμυνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου