Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Παραμονές Χριστουγέννων γεμάτη δράση η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Με πολλά παιχνίδια και δράση η Ακαδημία έκλεισε την φετινή της παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους συμμετέχοντας όπως κάθε χρόνο σε τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όλες σχεδόν τις συνεργαζόμενες με αυτήν Ακαδημίες.
Έτσι η Ακαδημία εκπροσωπήθηκε επάξια από δύο τμήματα παικτών της σε ηλικίες Τζούνιορς και Προτζούνιορς αντιμετωπίζοντας τις ομάδες ΠΑΟΚ, Μακρύγιαλο, Κρόνο Καστοριάς, και PLAYZONE Κατερίνης. Οι τζούνιορς του Μιχάλη Αναστασιάδη αντιμετώπισαν κατά σειρά σε παιχνίδια 25’ την ομάδα PLAYZONE από την Κατερίνη κερδίζοντας την με 5-1 ,τον ΠΑΟΚ ισοπαλία με 2-2, τον Κρόνο Καστοριάς νίκη με 5-4 και τον Μακρύγιαλο ισοπαλία με 2-2.Αξιοσημείωτο είναι για τα Τζούνιορ AJAX ότι φέτος είναι αήττητα σε όσους αγώνες έδωσαν. Οι προτζούνιορς του Ηλία Ξανθόπουλου ηττήθηκαν με 4-2 και 2-1 από ΠΑΟΚ και Κρόνο Καστοριάς αντίστοιχα ,αποδίδοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Οι παίδες της Ακαδημίας έκαναν την έκπληξη και έφεραν ισοπαλία 1-1 με την Τούμπα για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς ενώ η ανδρική ομάδα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ηρακλή Φύσκας με 4-1 στον τελευταίο και εξ αναβολής αγώνα του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας του Κιλκίς και είναι πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου