Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Με 12 μετάλλια γύρισε ο Άθλος Κιλκίς από πρωτάθλημα ταεκβοντο της ΕΤΑΒΕ στη Θεσσαλονίκη

Στις 19-20-21/12 ήμερες Παρασκευή ,Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 4ο Προκριματικό Πρωτάθλημα tae kwon do της ΕΤΑΒΕ στο Γήπεδο της ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη. Η συμμετοχή των αθλητών έφτασε τον αριθμό των εφτακοσίων και το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό λόγω του ότι από τα αποτελέσματα κρίνονταν οι θέσεις στο κλιμάκιο εθνικής ομάδας της βορείου Ελλάδος. Πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακοί αγώνες σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες αλλά κυρίως στις κατηγορίες εφήβων και ανδρών.
Από το Κιλκίς και τον αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν δεκαέξι αθλητές που είναι οι παρακάτω με τις ανάλογες διακρίσεις: 
Ευθυμιάδης Γιώργος στα -68 κιλά στους εφήβους 1999 όπου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, 
Καπασακαλιδης Ιωάννης στα -49 κιλά στην κατηγορία παμπαιδων 2004 όπου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο,
Λαμπριανιδου Ελένη στα -30 κιλά στην κατηγορία παγκορασιδων 2004 όπου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, 
Νικολαΐδης Γιώργος στα -53 στην κατηγορία παμπαιδων 2004 όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, 
Σιδηροπούλου Χρυσούλα στα -41 στην κατηγορία παγκορασιδων 2004 όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο,
Τριανταφυλλίδης Αποστόλης στα -63 κιλά στην κατηγορία εφήβων 1999 όπου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, 
Τριανταφυλλίδου Μαρία στα +53 στην κατηγορία παγκορασιδων 2004 όπου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, 
Τσαρτσάλης Κωνσταντίνος στα -53 κιλά στην κατηγορία παμπαιδων 2005 όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, 
Ασλανίδης Παναγιώτης στα -68 κιλά στην κατηγορία εφήβων 1998 όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, 
Νέλη Μάριος στα -53 κιλά στην κατηγορία παμπαιδων 2003 όπου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, 
Ζάρπας Ανδρέας στα -63 κιλά στην κατηγορία εφήβων 2000 όπου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο,
Κυριακίδης Κλεόβουλος στα -63 κιλά στην κατηγορία εφήβων 2000 όπου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Οι αθλητές Γιαννουλάκος Βασίλης στα -33 κιλά στην κατηγορία παμπαίδων 2005 όπου κατατάχτηκε στην οκτάδα, ο Λεοντιδης Κωνσταντίνος στα -33 στην κατηγορία παμπαίδων 2005 όπου κατατάχτηκε στην οκτάδα,ο Χνιτιδης Χαράλαμπος στα -27 κιλά στην κατηγορία παμπαίδων 2005 όπου κατατάχτηκε στην οκτάδα και ο Σιδηρόπουλος Αναστάσιος στα -41 στην κατηγορία παμπαιδων 2003 όπου κατατάχτηκε στην οκτάδα. 

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε στην εφημερίδα μας: Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών μου αφού η στοχευόμενη επιλογή κατηγοριών αλλά και η ανάλογη προετοιμασία των αθλητών ανάλογου του επίπεδου τους κατάφερε να επιφέρει στον σύλλογο μας δώδεκα μετάλλια με δεκαέξι συμμετοχές. Επιτυχία 75% του συνόλου των αθλητών μας.

Πράγμα που δείχνει την σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Σωματείο μας στον τομέα της προετοιμασίας αλλά και της στρατηγικής επιλογής αγώνων και κατηγοριών όπου θα παίξουν οι αθλητές μας.

Ήταν μια άρτια διοργάνωση συγχαρητήρια στην διοργανώτρια αρχή την ΕΤΑΒΕ και τον Πρόεδρο της. Ο αρχηγός ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι κάποιοι αθλητές ήταν τελείως άπειροι και άλλοι κατέβαιναν πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες η τακτική στοχευόμενης επιλογής κατηγοριών από τον προπονητή έφερε δώδεκα μετάλλια στον σύλλογο πράγμα που χαροποιεί το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας.

Κλείνοντας ευχήθηκαν σε όλους τους αθλητές του συλλόγου καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία σε αυτούς και τις οικογένειες τους και ευτυχισμένο το νέο έτος 2015 με πολλές επιτυχίες.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.