Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Η ψυχολόγος Έλλη Φρεγγίδου στην Λέσχη Ανάγνωσης της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών

Στην καθιερωμένη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών παραβρέθηκε η ψυχολόγος, M.Sc. Έλλη Φρεγγίδου, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, προκειμένου να συζητηθεί το βιβλίο της ψυχοθεραπεύτριας Ιζαμπέλ Φιλιοζά “Η νοημοσύνη της καρδιάς”.

Με αφορμή το εν λόγω ανάγνωσμα, έγινε αναφορά στο ρόλο των συναισθημάτων σε αυτογνωσιακό και σε διαπροσωπικό επίπεδο, όπως και για το πώς η νοημοσύνη της καρδιάς μπορεί να οδηγήσει στην αυτονομία, την δημιουργικότητα και την ψυχική ισορροπία. 


Το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων υπήρξε ζωηρό, μιας και το βιβλίο πραγματευόταν το φλέγον θέμα των διαπροσωπικών σχέσεων μέσα από το πρίσμα των ανθρώπινων συναισθημάτων. Στο τέλος της συνάντησης, η Έλλη Φρεγγίδου χάρισε στα παρευρισκόμενα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης από ένα αντίτυπο της ποιητικής της συλλογής “Από στέγη σε στέγη” (2011).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.