Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Καλό ταξίδι Παναγιώτη Πάγκο

Υπογράφει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς αποχαιρετά σήμερα τον συνάδελφο, τον φίλο, τον συνεργάτη Παναγιώτη Πάγκο, το ιδρυτικό μέλος του κατ’ επανάληψη εκλεγέντα στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, με ιδιαίτερη δραστηριότητα και συνέπεια μέχρι τέλους. 

Ήταν τέτοια η διάθεσή του για προσφορά που σε μια από τις τελευταίες συνεδριάσεις μας επειδή δεν μπορούσε να έρθει στο γραφείο την πραγματοποιήσαμε στο σπίτι του σε πλήρη απαρτία.

Η περιποίηση που μας επιφύλαξε με την άξια σύζυγό του , η χαρά τους και ο ενθουσιασμός ήταν απερίγραπτος και μεταδοτικός σε όλους μας.

Ο Παναγιώτης πράος και γλυκομίλητος διακρίθηκε για την σεμνότητα , την εντιμότητα, την εργατικότητα και την αφοσίωσή του στην οικογένειά του, την συναδέλφισσά μας Ελευθερία και τα παιδιά του.

Είχα την τύχη να τον γνωρίσω πριν 35 περίπου χρόνια όταν ήρθα στο Κιλκίς και μπορώ να πω ότι ήταν ο δάσκαλός μου σε πολλά θέματα κοινωνικά, πολιτικά, συνδικαλιστικά και άλλα.

Λιγόλογος αλλά μεστός και δίκαιος ο λόγος του . Ο μισεμός του, που βύθισε στην λύπη την οικογένεια του, μας στέρησε μια πολύτιμη μονάδα στον σύλλογό μας και εγώ προσωπικά έχασα έναν πολύτιμο φίλο ,ένα συνετό συνεργάτη και συνομιλητή.

Στο καλό Παναγιώτη.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του ιδρυτικού μέλους και κατ, επανάληψη εκλεγέντος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΓΚΟΥ

Συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και απεφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του θανόντος

2. Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του.

3. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου.

4. Να προσφέρει στην μνήμη του αντί στεφάνου το ποσόν των 100,00 ΕΥΡΩ στο τμήμα ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

5. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο και στο ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.