Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Τους τα είπε ο Χρήστος στην Αθήνα και τώρα περιμένει!

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Επισκέψεις που αφορούν σε θέματα του Δήμου Παιονίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χ. Γκουντενούδης στην Αθήνα την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Νοεμβρίου. Πρώτος σταθμός των επισκέψεών του ήταν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Καρασμάνης, για θέματα πολιτικής γης, δωρεάν παραχώρησης έκτασης για την κατασκευή βιολογικού στη Ποντοηράκλεια. Ακόμα συζήτησε και το θέμα της δωρεάν παραχώρησης εκτάσεων για την αποκατάσταση των ΧΑ.Δ.Α.
Παράλληλα, παραβρέθηκε στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του συμβουλίου της ΚΕΔΕ , οπού συζητήθηκαν προβλήματα που αφορούν τους Δήμους και την λειτουργία τους, σε καθεστώς υποχρηματοδότησης. Κάποια από αυτά είναι το «Εξοικονομώ» και τα συμβασιοποιημένα έργα της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., για το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Ακόμα επισκέφθηκε τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ κ. Μέξη για θέματα του Δήμου που εκκρεμούν , ενώ είχε και συνάντηση εργασίας με τον Ειδικό γραμματέα του ΥΠΑΑΤ , κ. Ιατρίδη όσον αφορά τις εντάξεις έργων στην διακήρυξη του προγράμματος Αλέξανδρος Μπαλτατζής για τις δράσεις 3.2.1. και 3.2.2.

Μία από τις σημαντικές συναντήσεις ήταν στο Υπουργείο Εσωτερικών για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων , από την τελευταία θεομηνία, όπου η περιοχή κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης.

Τελευταίος σταθμός του Δημάρχου ήταν το Υπουργείο Παιδείας για να συγχαρεί και να συνεργαστεί με τον συντοπίτη μας Υφυπουργό Παιδείας Γ. Γεωργαντά για θέματα όπως το ΙΕΚ Αμπελουργίας – Οινοποιίας , το Μουσικό σχολείο,την μόνιμη επανίδρυση των Δημοτικών σχολείων Γοργόπης – Τούμπας, το ΙΚΑ Αξιούπολης, τους Δασικούς χάρτες κ.α.

Στο περιθώριο της συζήτησης μεταξύ Δημάρχου και Υφυπουργού, ο πρώτος ευχαρίστησε τον κ. Γεωργαντά για την συνδρομή του στα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Παιονίας και όχι μόνο. Η συνδρομή του στην δωρεάν παραχώρηση της έκτασης για τον βιολογικό της Ποντοηράκλειας ήταν καταλυτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.